Coffee Class: Blommers Coffee

[Coffee Class is this time in Dutch, therefore this message is not translated]

Na een aantal edities met veel theorie en proeven, vinden wij het tijd voor een Coffee Class praktijkeditie. Want hoewel we uren kunnen vertellen over dit goudzwarte drankje, begrijpen we maar al te goed hoe leuk het is om zelf aan de slag te gaan. En juist dán kun je ook heel veel leren. We steken de handjes uit de mouwen en gaan ons samen met Blommers Coffee verdiepen in de filterzetmethoden.

Wat kun je verwachten?
Blommers zal je meenemen in hun koffiewereld en uitleg geven over verschillende filterkoffies. Welke smaken kun je verwachten bij verschillende bonen en hoe komen deze bij een filterkoffie het beste naar voren? Breng deze methodes vervolgens in praktijk en proef zelf de verschillen door middel van het aanpassen van je recept!

Om te zorgen dat je niet de hele nacht wakker ligt hebben we het programma wat aangepast en deze class overdag op de planning gezet. Zie hieronder de planning.

Blijf aan het eind gerust even hangen voor al je vragen. Er voldoende ruimte om jou te helpen je met de keuze voor nieuwe bonen of andere tips voor thuis!

Zin om na deze intensieve ochtend verwend te worden door onze chefs met een heerlijke lunch? Schuif dan lekker aan tafel in EAST!

Tickets zijn €15 en te koop via de link in het event.

CHECK OUT
MORE EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

CASA

Hi Casa Team, I would love to share my feedback to help you praise and improve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.