Coffee Class: Rum Baba Coffee Roasters

[Coffee Class is this time in Dutch, therefore this message is not translated]

Wie een glas wijn bestelt, heeft vaak zijn antwoord wel klaar als er wordt gevraagd of je liever een Chardonnay, Sauvignon, Verdejo of Pinot Grigio drinkt. Ook van koffie’s weten we inmiddels iets beter of onze voorkeur uitgaat naar een boon uit Afrika of Zuid Amerika. Toch zegt afkomst niet alles, want de smaken tussen verschillende regio’s en verwerkingsmethoden kunnen erg uiteenlopen. Dit keer gaat de Coffee Class met name over de verwerking van koffie en de invloed hiervan op de uiteindelijke koffiesmaak.

Farouq van Rum Baba Coffee Roasters & Café zal precies dit uitleggen aan de hand van 6 koffies met 6 verschillende processing-methodes. We laten jullie dus 6 koffies ‘cuppen’ (proeven), maar hiervoor worden de zintuigen geprikkeld met een aromabox die Farouq meebrengt. Een goede aansluiting op de vorige Coffee Class. Was je er niet, dan stroom je lekker hier in!

We blussen al het proeven af met een biertje en een bite en blijven natuurlijk nog gezellig hangen om je koffie vragen en tips te beantwoorden!

Tickets kopen kan via de button links.

Wil je via iDEAL betalen? Klik dan op Tickets > Terug > onderaan klik je op bestellen via Eventbrite. Daar kan je eenvoudig met iDEAL betalen! 🙂

CHECK OUT
MORE EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

CASA

Hi Casa Team, I would love to share my feedback to help you praise and improve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.