Restaurant Manager

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Een dag als…

Vandaag begin je om 15.00 uur en je checkt eerst bij je collega’s van de coffeebar hoe de ochtend gegaan is. Daarna loop je naar het restaurant en bespreek je met het lunchteam of ze diezelfde vaste gasten weer in de watten gelegd hebben. Je vindt het geweldig om East57, samen met je team, te blijven verbeteren en zo te streven naar de beste gastbeleving. Daarna heb je een coaching gesprek met een nieuwe supervisor. Jullie maken samen een persoonlijk ontwikkelplan en hebben afgesproken om volgende week weer te bespreken hoe het gaat. Na jullie gesprek gaat het diner al beginnen. Het is aardig druk en dus spring jij even bij. Als het weer wat rustiger is in het restaurant, kruip je achter je laptop en zet je de puntjes op de i voor het budget van het nieuwe dakterras. Aan het einde van de avond sluit je tevreden af en doe je nog gezellig een sluitdrankje met je collega’s.

 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Het begeleiden en ontwikkelen van jouw collega’s door hen uit te dagen
  • Het bieden van structuur in van een divers team van stagiaires, medewerkers en supervisors
  • Het uitrollen van het nieuwe concept van East57, met restaurant en coffeebar
  • Het opstarten van het dakterras, samen met Lesley (Hoofd Bar) dat in maart 2019 weer geopend gaat worden
  • Het maken van roosters, budget en payroll
  • Werving en selectie van het East57- en dakterras team in samenwerking met HR
  • Je maakt onderdeel uit van het Managementteam
  • Je strijdt iedere dag met het Casa team voor comfort en een persoonlijke service voor onze gasten.

 

Jij bent…

  • Al een aantal jaren manager in de F&B en nu toe aan je volgende stap!
  • Communicatief sterk: je weet elke medewerker te boeien met jouw visie over het nieuwe concept van East57
  • Betrokken en geduldig: je kunt inschatten hoe een collega zich voelt en daarop inspelen
  • Zelfverzekerd: je staat sterk in je schoenen en bent niet bang om beslissingen te maken
  • Analytisch en commercieel: je focust je op de lange termijn en onderneemt vandaag actie om de cijfers te optimaliseren
  • Innovatief: je bent altijd op zoek naar hoe je processen kunt verbeteren en medewerkers kunt ontwikkelen
  • Flexibel: je vindt het geen probleem om wisselende diensten te draaien
  • Op de hoogte van alle trends op het gebied van Food and Beverage.

 

Jouw team

Als East57 manager geef je leiding aan een team van 30 tot 35 collega’s. Dit is een super divers team van studenten die een bijbaan hebben naast hun studie, tot fulltime medewerkers die klaar staan om zich te ontwikkelen en uiteindelijk door willen groeien naar supervisor. Casa vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Jouw leidinggevende is Marco (Manager of Operations) en hij zal met je meedenken over het strategisch plan van East57 en het dakterras.

  

Jij krijgt…

  • Salaris: tussen de €3.000,- en €3.500,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een sportabonnement bij Sportsworld Amsterdam
  • Friends and family korting in het hotel en East57
  • Gezellige feestjes en borrels

Apply for this job

Contact

Vragen over werken bij Casa?

Neem contact op met Anouk door te bellen naar 020-2078006 of stuur een e-mail naar hrm@hotelcasa.nl

Apply