Maand juni: Holland Festival

Holland Festival


Culturele levendigheid in de stad

Beleef een maand lang vol extravaganza van kunst en cultuur in Amsterdam met de evenementen van Holland Festival! We zijn enorm trots om de partner te zijn van dit buitengewone evenement te mogen zijn, door een thuisbasis te geven aan hun artiesten. 

Over Holland Festival

Holland Festival is een gerenommeerd cultureel festival dat kunstenaars, performers en visionairs van over de hele wereld samenbrengt. Met een rijke geschiedenis van meer dan zeven decennia is dit prestigieuze evenement een ware viering van de kunst in al zijn vormen. Van avant-garde theater tot grensverleggende dans, van klassieke muziek tot geavanceerde multimedia-installaties, Holland Festival biedt een selectie van voorstellingen die grenzen verleggen, gesprekken op gang brengen en het publiek inspireren.


Welke voorstellingen zijn er te zien?

Of je nu een doorgewinterde cultuurliefhebber bent of nieuwsgierig bent naar voorstellingen, het Holland Festival belooft een onvergetelijke reis door het rijk van artistieke expressie en creativiteit. Je kunt het programma en de agenda vinden op hun website.

Bij Hotel Casa hebben we vijf verborgen parels uit de line-up van het festival geselecteerd, die we graag met je willen delen in onze nieuwste blogpost.

Veel plezier met het ontdekken van de unieke voorstellingen die Holland Festival te bieden heeft!


BEKIJK
MEER EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!