Marketing & Social Media Stage

Een dag als…

Jouw dag begint met een goede kop koffie en een kort overleg met het marketingteam. En dat is een speciaal overleg, want op Instagram hebben we met het aantal volgers ons target van deze maand gehaald en dit mag gevierd worden! Daarna ga je aan het werk om de content kalender van Casa, East57 en HOPP voor de komende maand in te vullen. Tussendoor heb je een meeting met de restaurantmanager over de grafische vormgeving van de nieuwe menukaarten. Daarna kun jij daar direct mee aan de slag, zodat deze op tijd bij de drukker liggen! Tegen het einde van jouw dag is het tijd voor een bootcamp met collega’s. Hierdoor ga je heerlijk ontspannen de avond in!

 

Jouw verantwoordelijkheden… 

Tijdens deze stage zal je alle social media kanalen beheren, ontwerp en schrijf je je eigen content en zal je de uiteindelijke resultaten analyseren. Je spreekt Nederlands en Engels en je weet teksten op een te gekke manier op papier te krijgen. Dit komt goed van pas, want je zal ook content schrijven voor de CASA blog, waarbij je bijvoorbeeld hotelgasten interviewt, maar ook op pad gaat voor de leukste hotspots in Amsterdam. Kun je goed overweg met Photoshop en InDesign? Helemaal top! Want ook een deel van het grafisch ontwerpwerk mag jij gaan oppakken!

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Als marketing & social media stagiair(e) word je onderdeel van het commerciële team. Je zal vooral samenwerken met de content marketeer, event marketeer en marketingmanager en die staan altijd open voor jouw frisse ideeën. Net als in de rest van het hotel heerst er een gezellige en informele sfeer op de afdelingen, waardoor je je snel thuis zal voelen!

 

Jij bent…

Jij bent altijd te vinden op social media en bent op de hoogte van wat er op het gebied van eten&drinken, lifestyle en reizen gebeurt. Facebook, Instagram en overige kanalen hebben geen geheimen voor je! Verder ben je een HBO student en volg je bij voorkeur een marketing gerelateerde opleiding. Je bent nu op zoek naar de leukste Marketing & Social Media Stage van Amsterdam en staat op het punt die te vinden bij Hotel Casa Amsterdam. Niet alleen omdat jij je volledig kunt vinden in de werkzaamheden, maar ook omdat jij een ware tafeltenniskampioen bent (of wilt worden)! Daarnaast ben je:

  • creatief
  • energiek
  • leergierig
  • pro-actief
  • en een tikkeltje eigenzinnig!

 

Jij krijgt..

  • Een stagevergoeding
  • Begeleiding bij je afstuderen
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een abonnement bij Sportsworld
  • Gezellige feestjes en borrels

Solliciteer op deze functie

Contact

Questions about working at Casa?

Get in contact! Give us a call at +31(0)20-2078006 or send an email to hrm@hotelcasa.nl 

Apply