Medewerker bediening

Een dag als…
Als je binnen komt check je eerst de agenda op bijzonderheden. Je bereid alles voor, zet de juiste wijnen klaar en zorgt samen met het team dat alles spik en span staat voordat de gasten arriveren voor het diner. Daarna gaan jullie lekker in de kantine eten en om 18.00 uur is de preshift, waar de supervisor vertelt wat er die avond gaat gebeuren. Als de gasten binnen komen leg jij ze helemaal in de watten. Geen vraag of verzoek is jou te gek! Je vertelt alle specials op de kaart, neemt de bestellingen op en raadt er een lekker glas wijn bij aan. Je hebt een echte passie voor eten en drinken en vindt het leuk om dit over te brengen op onze gasten. Aan het einde van de avond ruimen jullie alles op en zetten jullie alles klaar voor het ontbijt de volgende dag. Daarna sluiten jullie af en is het tijd voor een lekker sluit drankje met het team.

 

Jouw verantwoordelijkheden..
– Jij zorgt ervoor dat alle gasten een te gekke avond hebben, zodat ze zeker weten terug komen.

 

Jij bent…
– Super gastgericht
– Flexibel
– Een teamplayer die het leuk vindt om samen te werken met jonge en enthousiaste collega’s

 

Jij krijgt..

  • Salaris: 10,50 bruto per uur, exclusief vakantietoeslag, als je 21 jaar of ouder bent of tussen de 1730,- en 1995,- bruto per maand als je fulltime (38 uur per week) bij ons komt werken.
  • Een bonusregeling
  • Diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Korting op een sportabonnement bij Sportsworld Amsterdam
  • Friends and family korting in het hotel en East57
  • Gezellige feestjes en borrels
  • Een sportieve werkgever. We vinden vitaliteit belangrijk dus we organiseren bootcamps en fietsen we mee met de HomeRide voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

 

Solliciteer op deze functie

Contact

Vragen over werken bij Casa?

Neem contact op met Aukje door te bellen naar 020-2078006 of stuur een e-mail naar hrm@hotelcasa.nl

Apply