HOTELNACHT BIJ HOTEL CASA ’23

In de nacht van 14 op 15 januari vieren we voor de tiende keer Hotelnacht in Amsterdam. Hotel Casa is ook weer van de partij met een goed gevuld programma én gespreide bedjes. Want tijdens Hotelnacht ontdek je de stad en duik je erna onder de lakens bij 1 van de 17 hotels in Amsterdam. Bij Hotel Casa boek je een kamer inclusief ontbijt mét gigantisch tweepersoonsbed voor maar €75.

Hotelnacht in Amsterdam

Begin 2023 viert Hotelnacht voor de tiende keer de hotellerie in Amsterdam! En dat kan niet onopgemerkt voorbijgaan met een extra speciale editie. Dit jaar staat Hotelnacht namelijk in het thema van het feesten met nieuwe, leuke, verrassende mensen. Want feest vieren, dat doe je niet alleen! Daarom staan 17 verschillende Amsterdamse hotels deze Hotelnacht in het teken van ontmoeten. Een nacht vol toffe activiteiten waar je zowel zelf als met je vrienden op af kunt. En niet onbelangrijk: je logeert tijdens Hotelnacht voor wel een erg zacht prijsje. 

Hotel Casa en Hotelnacht  

Bij Hotel Casa boek je dit jaar jouw overnachting op 14 januari voor €75. Dat betekent een hele avond vol feest, verrassende activiteiten én een lekker drankje hier-en-daar voordat je wegkruipt in onze grote, zachte Casa-bedden. Maar Casa is niet alleen je slaapplek tijdens Hotelnacht, want vanaf 20:00 uur op de zaterdag gaat ons mysterieuze programma van start. 

Party hotel room

Wat kun je verwachten bij Hotel Casa? 

Hotel Casa is al 65 jaar een plek waar hotelgasten, studenten en locals samenkomen. Ons hotel is in 1957 opgericht met de missie om betaalbare studentenwoningen in Amsterdam te realiseren. En sinds dat jaar zijn we een opstap voor onze studenten, op weg naar hun toekomst.

Wil jij stiekem ook niet weten hoe jouw toekomst eruit ziet? We doopten Casa tijdens Hotelnacht om tot een volledige zintuigelijke ervaring waar jij jouw toekomst kunt voorspellen. Laat jouw tarotkaarten lezen in verschillende mystieke kamers en dompel jezelf onder in een interactieve beleving met muziek, lichten en animaties. We verklappen niet alles, kom het zelf ontdekken tijdens Hotelnacht! 

Laat je matchen bij de Mastercard Contactbar

Dit jaar staat Hotelnacht in het thema van nieuwe, leuke mensen ontmoeten. Kom daarom gezellig zelf als solo-traveller naar Hotel Casa en laat je matchen door de pro’s van Mastercard die met hun Contactbar in Restaurant EAST te vinden zijn. Met jouw date van de avond ontdek je het hotel met een route langs activiteiten en verrassingen. Natuurlijk is het eerste drankje van ons – haalt net dat extra beetje spanning weg. Gaan jullie voor een immersive yoga experience of laten jullie jullie toekomst voorspellen in onze mystieke hotelkamers?

Hotelnacht boeken bij Hotel Casa

Jouw verblijf bij Hotel Casa tijdens de tiende Hotelnacht boek je via de Hotelnacht App – deze download je via de App Store of de Google Play store. Ga naar het tabje ‘Hotels’ en kies voor Casa! Op deze pagina kun je vervolgens een kamer boeken voor de mooie prijs van:

€75 voor 2 personen inclusief ontbijt*
– €60 voor 1 persoon inclusief ontbijt*
– €50 voor 1 persoon exclusief ontbijt* 

Dan is die kleurrijke hotelkamer met kingsize tweepersoonsbed op 14 januari voor jou!  

*Exclusief toegang tot de Hotelnachtprogrammering.

Kan ik ook alleen een toegangskaart kopen?

Ga je niet voor een overnachting maar wil je wel de activiteiten meemaken? Dan scoor je een toegangskaart waarmee je het programma van alle deelnemende hotels kunt bezoeken – zonder overnachting bij een specifiek hotel. Je kunt deze tickets nu scoren via de Hotelnacht App. 

Sleep over at Hotel Casa

Komt het net niet goed uit om tijdens hotelnacht bij Hotel Casa te logeren? Met onze kortingscode WINTERDEAL15 boek je een nacht (of twee) weg met een datum vóór 31 maart 2023 met 15% korting.

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!