HUMANS OF CASA: CHEF AGNES

Met trots presenteert onze chef Agnes haar nieuwe menu van Restaurant EAST. De afgelopen maanden heeft ons keukenteam keihard gewerkt aan nieuwe, verrassende gerechten – zoals okonomiyaki of bijzondere vegan creaties. Met Agnes’ jarenlange ervaring en liefde voor eten bestel jij nu uit onze gloednieuwe kaart. Lees snel verder voor meer over het menu en Agnes’ inspiratie.

De nieuwe kaart van Restaurant EAST

Sinds april dit jaar ben ik chef bij Hotel Casa. Na 2 weken had ik al de hele kaart op papier staan. Doordat we met een klein team waren, liet de introductie van het menu nog even op zich wachten. Maar nu is het zover en kun je de hele dag terecht voor de volledige kaart. Want wie zegt dat je tijdens jouw lunch in Amsterdam geen pannenkoeken mag eten?

Dát is uiteten gaan bij Hotel Casa

Omdat ons publiek enorm gevarieerd is, wilde ik dat ook terug laten komen op het bord. Je ziet bewoners uit de buurt, dagjesmensen en natuurlijk veel hotelgasten. Mensen komen van over de hele wereld eten bij Restaurant EAST en dat zie je terug in mijn gerechten. Ik vind het belangrijk dat er voor iedereen iets lekkers op de kaart staat.

Shared dining in Amsterdam Oost

Ik hou van kleurrijk en bourgondisch koken. Rijke, volle smaken, comfort food en gezellig samen tafelen. Daarom past het shared diningconcept van Casa zo goed bij mijn persoonlijke kookstijl. Lekker van elkaar proeven met een tafel vol eten. Ik hou van écht eten, lekker robuust en natuurlijk. Ik ben absoluut geen pincettenchef.

salmon sashimi shared dinner restaurant east hotel casa

De culinaire inspiratie van Agnes 

Ik kom thuis echt om in de kookboeken. Maar ik verlekker mezelf ook aan culinaire programma’s, series en tijdschriften. Ik lees, luister en proef zelf, houd de foodtrends bij, kijk wat restaurants om me heen serveren en hoor van vrienden wat ze hebben gegeten. Ik vind het leuk om al deze verschillende elementen en trends met elkaar te combineren.

De lekkerste ribs in Amsterdam

Als ik het lekkerste gerechtje van de kaart zou moeten kiezen, dan twijfel ik wel tussen de Iberico ribs en de pulpo. Maar diep van binnen weet ik het natuurlijk: dat zijn de ribs. Het is mijn signature dish dat ik al jaren met succes maak. Super dat ik hem hier nu ook met onze gasten kan delen.

iberico ribs restaurant east hotel casa

Werelds uiteten bij Restaurant EAST 

De kaart is nu overwegend Aziatisch, maar je eet echt van alles bij Restaurant EAST. Ik ben al bezig met onze volgende kaart. Daar wil ik nog niet te veel over verklappen, maar ik wil graag meer soul food en Surinaamse gerechtjes op de kaart. Dus, wie weet proef je over 3 maanden weer heel ander eten, bij ons in Amsterdam Oost!

Ook lekker uiteten in Amsterdam Oost?

Restaurant EAST is de hele week open voor ontbijt, brunch, lunch, borrel én diner. Je deelt gezellig gerechtjes met elkaar of kiest lekker een hoofdgerecht voor jezelf. Reserveer snel jouw plekje bij EAST en kom proeven!

ONZE
BLGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!