Mi Casa su Casa

Alle studentenkamers zijn inclusief:

Ervaar de vrijheid van je eigen plek! Alle kamers zijn basic en riant, en zijn voorzien van alle moderne faciliteiten die je je maar kunt bedenken.

Heb je nog vragen? Bekijk even onze FAQ voordat je je inschrijft!

FACILITEITEN

THIS IS WHAT DREAMS ARE MADE OF

 • STUDENTEN LOUNGE

  Neem plek om te studeren of gewoon om te relaxen in de studenten lounge. Ontmoet nieuwe mensen, relax, speel een spel of organiseer een biljart- of pingpongwedstrijd. Iedere donderdagavond is de studentenlounge open om van een biertje of een ander lekker drankje te genieten. Iedere eerste donderdag van de maand wordt er groots uitgepakt en gaan de voetjes van de vloer!

 • 24/7 RECEPTIE

  Mocht er iets zijn, onze receptie is 24/7 beschikbaar voor jou.

 • KLEINE WASJES, GROTE WASJES

  De was doen behoort ook tot het studentenleven. Bij Casa kun je gebruik maken van de wasmachine en de droger voor slechts €3,00 per wasbeurt en €2,00 voor de droger.

 • EXPERIMENTEER IN DE KEUKEN

  Alle chefs opgelet! Casa geeft je de mogelijkheid om een kookstudio te reserveren. Kies je eigen gezelschap en enjoy. Niet geheel onbelangrijk: het is volledig gratis.

 • OH-OH! TECHNISCHE ISSUES?

  Mocht je technische problemen ervaren, dan is daar ons Technisch Team! Middels intranet wordt het je heel gemakkelijk gemaakt storingen door te geven. Ons team zal je dan z.s.m. te hulp schieten!

 • FIETSENSTALLING

  Als Casa bewoner kun je gebruik maken van de ondergrondse fietsenstalling. De ruimte is altijd afgesloten en slechts toegankelijk voor bewoners.

 • PRINTS & COPIES

  Je zult er vast eens tegenaanlopen. Zo nu en doen moet je wellicht iets printen. Je kunt dan gebruik maken van onze kopieermachine voor een klein bedrag van €0,15 per print (A4/eenzijdig).

 • HOPP

  En jij dacht dat je geen tuin zou hebben in Amsterdam? Kom relaxen en neem plaats op ons dakterras HOPP. Perfect om te studeren, voor een lunch of een aantal bijzondere speciaalbiertjes. HOPP is geopend in de lente en zomer.

 • EAST57

  Grijp nog even die coffee-to-go mee op weg naar de uni, of kom langs voor een paar uurtjes studeren of een lunch/diner. Het beste hieraan? Casa bewoners krijgen 20% korting. Bovendien heeft East57 ook nog een Deli waar je terecht kan voor een goede Tony’s Chocolonely bar, overheerlijk vers brood of een pretty fine wijn. Wanneer je smacht naar lekkers… je weet het te vinden! 😉