Mi Casa su Casa

Alle studentenkamers zijn inclusief:

Ervaar de vrijheid van je eigen plek! Alle kamers zijn lekker groot en voorzien van alle moderne faciliteiten die een student nodig heeft: een tweepersoonsbed, giga desk, flatscreen TV, eigen badkamer, kledingkast en gratis wifi!

Heb je nog vragen? Bekijk even onze FAQ voordat je je inschrijft!

FACILITEITEN

THIS IS WHAT DREAMS ARE MADE OF

 • KEUKEN

  Samen eten is wat veel studenten bij elkaar brengt. Of je nou eten besteld of vaak uiteten gaat, er gaat niks boven lekker ‘thuis’ koken af en toe. Daarom zijn er op elke verdieping één of twee grote keukens waar studenten maar al te graag samenkomen. Voor een lekker biertje, spelletje of kookgezelschap, er is altijd wel iemand te vinden in de keuken. In 2018 hebben ze een kleine make-over gekregen en heeft elke verdieping zo zijn eigen gezellige woonkeuken gecreëerd. Wat eet jij vandaag?

 • STUDENTEN LOUNGE

  Neem plaats om te studeren of gewoon om te relaxen in de studenten lounge. Ontmoet nieuwe mensen, relax, speel een spel of organiseer een biljart- of pingpongwedstrijd. Iedere donderdagavond is de studentenlounge open om van een biertje of een ander lekker drankje te genieten. Iedere eerste donderdag van de maand wordt er groots uitgepakt en gaan de voetjes van de vloer!

 • 24/7 RECEPTIE

  Mocht er iets zijn, onze receptie is 24/7 beschikbaar voor jou.

 • KLEINE WASJES, GROTE WASJES

  De was doen hoort ook bij het studentenleven. Bij Casa kun je gebruik maken van de wasmachine en de droger voor slechts €2,00 per wasbeurt en €1,50 voor de droger.

 • OH-OH! TECHNISCHE ISSUES?

  Technische problemen? Geen paniek! Daar is ons Technisch Team! Je geeft heel gemakkelijk een storing door door middel van intranet. Ons team zal je dan z.s.m. te hulp schieten!

 • FIETSENSTALLING

  Als Casa bewoner kun je gebruik maken van de ondergrondse fietsenstalling. De ruimte is altijd afgesloten en slechts toegankelijk voor bewoners.

 • PRINTS & KOPIES

  Je zult er vast eens tegenaanlopen. Zo nu en doen moet je wellicht iets printen. Of het nu een toegangsticket is voor dat concert of PowerPoint-slides, je kunt dan gebruik maken van onze kopieermachine voor een klein bedrag van €0,15 per print (A4/eenzijdig).

 • EAST

  Vraag jouw coffee-to-go om op weg naar de uni te drinken, kom langs om een paar uurtjes te studeren of geniet van een lekkere lunch/diner. Het beste hieraan? Casa bewoners krijgen 20% korting.

 • HOPP

  En jij dacht dat je geen tuin zou hebben in Amsterdam? Kom relaxen en neem plaats op ons dakterras HOPP. Perfect om te studeren, om te lunchen of om alle speciaalbiertjes te proeven. HOPP is geopend in de lente en zomer.