Thrilled to rebuild

Welkom op de renovatie pagina van Casa! Top dat je er bent, want wij zijn thrilled om je te betrekken bij onze verbouwingsplannen. Op deze pagina vind je waarom we aan het verbouwen zijn, wanneer we aan het verbouwen zijn, impressies van Casa na dat het verbouwd is en een wekelijkse update van de verbouwingsstatus.

 

Volg onze actuele verbouwingsstatus:

Nov

05

Wij zijn thrilled to rebuild!

Het is tijd om de boel op zijn kop te gooien! We zijn thrilled om jullie te vertellen dat we gaan verbouwen van 10 december tot en met het einde van februari. Houd ons in de gaten!

dec

10

Daar gaan we dan!!!

10 december is de grote dag dat Casa verbouwen mag! We beginnen officieel met de verbouwing op deze dag.

dec

21

Pop Stop Eat

After days of dedicated work, we are super proud to present to you; our pop-up hotel lobby, coffee bar and restaurant.

Read the blog!

jan

10

It's happening!

Every transformation needs a before photo, here is the one from our lobby!

Waarom & Wanneer

Waarom gaan we verbouwen?
Voor Casa staat ontwikkeling centraal. Wij bouwen aan de gezelligste woonkamer van Oost waar iedereen welkom is. Deze woonkamer is er voor de eigenwijze student, de nieuwsgierige toerist, voor de snelle zakenman en brengt ze allemaal samen. Dus de ideale plek om kennis te delen, een praatje te maken of gewoon lekker te zijn. De begaande grond, waar onze lobby en East (ons restaurant) te vinden zijn, wordt volledig gerenoveerd. Ook de gehele eerste verdieping krijgt een facelift. Dit betekent dat ook alle zalen en break-out area’s een nieuw uiterlijk gaan krijgen.


Wanneer gaan we verbouwen?
Van 10 december tot eind februari gaan de lobby, het restaurant East en de eerste verdieping met de zalen op de schop. In deze periode maken wij gebruik van pop-ups voor de lobby en het restaurant zodat het hotel gewoon open kan blijven. Ook klussen de bouwvakkers tijdens kantooruren zodat dit niet ten koste gaat van de nachtrust van onze gasten.

Meer info

Vragen & meer info

Heb je nog een vraag over de verbouwing?
Voel je dan vrij om ons hier een mail te sturen en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.

Ook sturen wij maandelijks updates uit via onze nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je email adres achter hieronder in het zwarte blok. Het maakt niet uit welk interesseblok je aanvinkt, je krijgt hoe dan ook informatie over de verbouwing.