Vergaderruimte Amsterdam

Het vinden van een geschikte vergaderruimte in Amsterdam kan lastig zijn met het grote aanbod van deze stad. Casa is een conferentiehotel in Amsterdam en biedt vergaderruimte tot 350 personen. Alle vergaderzalen beschikken over gratis en razendsnel wifi.

Waarom Casa voor jouw vergaderruimte in Amsterdam

Hotel Casa biedt dertien moderne vergaderzalen met alle faciliteiten voor het houden van een geslaagde bijeenkomst. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van veel daglicht, moderne en gebruiksvriendelijke apparatuur en gratis wifi. Vóór en tijdens je evenement heb je één contactpersoon, wat handig en prettig werkt. Vanuit jouw vergaderzaal zijn er verschillende break out mogelijkheden beschikbaar. Het hotel biedt unieke Break Outs op de vide en in de Casa Chill Corners. Even bijkomen en relaxen in een Fatboy met een kop koffie, of creëer een brainstormsessie op de vide met uitzicht op de binnentuin. De mogelijkheden zijn oneindig. Lees hier een aantal redenen waarom bedrijven en organisaties Casa kiezen voor hun vergaderzaal in Amsterdam.

Bereikbaarheid voor jouw vergadergasten

Hotel Casa ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam, waardoor het snel en eenvoudig te bereiken is vanaf de A10 ringweg. Bovendien parkeer je bij Casa gemakkelijk in de ondergrondse parkeergarage. Na slechts drie minuten lopen, ben je vanaf het Amsterdam Amstel Station bij het hotel. Daarnaast ben je in slechts 9 minuten vanaf het hotel bij de RAI Amsterdam. De bereikbaarheid van deze vergaderlocatie in Amsterdam is perfect.

Boek deze vergaderruimte in Amsterdam

Ons professionele meetings & events team staat voor je klaar. Bel 020 207 8000 of stuur een e-mail naar meetings@hotelcasa.nl voor een vrijblijvende offerte. Lees meer over de vergaderfaciliteiten en vergaderruimten van Casa Amsterdam.

Zalen

Zalen met veel daglicht en oneindig veel opties

Bekijk onze zalen

Kamers

Lichte en ruime kamers met een giga bureau voor jezelf

Bekijk onze kamers

Best Rate

Always the best rate

Bij Casa sluiten we vriendschappen, en onze vrienden verdienen de beste prijs. Onze vrienden krijgen €5 korting. Gebruik code 'FRIENDS 77' om je korting te claimen.

Boek nu