BEREIK
BAARHEID

PARKEREN

parkeren bij Casa

Hotel Casa Amsterdam is dichtbij de ringweg A10 gelegen, en daardoor gemakkelijk te bereiken per auto.  Hotel Casa heeft haar eigen ondergrondse parkeergarage – een gelukje in onze hoofdstad! Als onze garage onverwachts vol is, zijn er genoeg mogelijkheden om te parkeren aan de straat.

Tarieven Per uur Per dag
Hotel Casa
€4,-
€27,50
Amsterdam Oost
variërend
variërend
[add_parkbee_script]

Elektrische auto's

In de ondergrondse parkeergarage van Hotel Casa zijn er 4 oplaadpunten voor elektrische auto's.

ROUTE

MET HET OPENBAAR VERVOER

Hotel Casa Amsterdam is makkelijk te bereiken vanaf Schiphol met de trein of taxi. Het is hotel is heel dichtbij het Amstelstation. Wanneer je de tram of een bus wilt gebruiken, kun je kaartjes kopen bij onze receptie. De stad is van jou!

AMSTERDAM
EAST

Verken het hippe Amsterdam-Oost, vol gezellige barretjes, restaurants, boetiekjes en de bekende Amstel rivier. Hoogtepunten zijn zeker het Oosterpark, het Frankendael Park en het majestueuze Tropenmuseum. Waar wacht je nog op?

FAQ

Hoe kom ik bij het hotel?

Hotel Casa is eenvoudig bereikbaar met taxi, auto, openbaar vervoer én met de fiets. We hebben alle vervoersmiddelen voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

Kan ik bij het hotel parkeren?

Ja! Je kunt parkeren in onze ondergrondse parkeergarage of in de parkeervakken aan de straat rondom het hotel. De tarieven voor onze parkeergarage zijn €4,- per uur met een maximum van €27,50 per 24 uur. Je kunt een plekje reserveren via onze website of rijd gewoon langs. Gelukkig zijn er meestal wel plekken vrij! Als je voertuig hoger is dan 2,1 meter dan adviseren we je om niet in de garage te parkeren.

Ik heb een taxi nodig. Kunnen jullie mij helpen?

Jazeker! Wij hebben goede ervaringen met Travel Electric. Je kan via deze link gemakkelijk een taxi boeken.

Verkopen jullie vervoerbewijzen voor het openbaar vervoer?

Ja, bij de receptie verkopen wij verschillende kaartjes die te gebruiken zijn voor metro, tram en bus.

Ligt het hotel dichtbij het stadscentrum?

Casa ligt in Amsterdam-Oost, niet ver van stadsdeel centrum. Het centrum begint op ongeveer 1,5 km van ons hotel vandaan. Dat is nog geen 10 minuten fietsen of met het openbaar vervoer.

Hebben jullie een overdekte fietsenstalling bij het hotel?

In onze ondergrondse parkeergarage bieden we je de mogelijkheid om veilig je fiets te stallen. Je vindt de ingang van de garage om de hoek van het hotel, aan de Stephensonstraat.