EAST

Eet bij EAST of thuis!

Naast het feit dat we heel blij zijn dat ons restaurant heropend is, zijn we verheugd je te vertellen dat we nu ook een geweldig buitenterras hebben! Klik hier voor reserveringen in het restaurant, hier voor ons nieuwe pop-up terras of reserveer gewoon rechts.

Je kan nu ook een maaltijd afhalen bij EAST als je lekker thuis wil eten. Nieuwsgierig wat je kunt bestellen? Klik op bestellen aan de rechterkant.

Wil je bij ons flexwerken om even wat arbeid te verzetten, klik dan hier voor alle info.

We zijn verplicht om bij aankomst je naam en contactgegevens te vragen om je in te schrijven voor bron- en contactonderzoek door de GGD in het geval van een infectie. In het geval gasten niet bereid zijn om hun contactgegevens voor dergelijk gebruik te verstrekken, kunnen we hen helaas geen toegang verlenen tot de locatie.

 

Coffee, food and drinks
(niet persé in deze volgorde)

 

Restaurant dagelijks geopend van 08.00 – 01.00.
Pop-up terras dagelijks geopend van 11:00 – 23:00.

Keuken open tot 23:00 uur

 

Follow us:

Werk, ontmoet, klets en voel je vooral heel erg thuis!

Ontbijt en lunch tot 17:00

Lokale gerechten, geïnspireerd op het seizoen

Blijf lekker hangen voor een cocktail of kom eens langs bij onze events!

Geniet van een heerlijke burger op ons pop-up terras!

De plek om te relaxen met je vrienden!

Previous
Next

RESERVEER EEN
TAFEL

Reserveringen kan je makkelijk maken via ons online reserveringssysteem aan de rechterkant.

Heb je iets te vieren, organiseer je graag een andere bijeenkomst of heb je gewoon wat hulp nodig? Neem dan direct contact met ons op via e-mail of telefoon.

OVER
ONS

FAQ

Kan restaurant EAST rekening houden met allergie en speciale diëten?

Ja, wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Geef dit even aan bij het personeel in het restaurant.

Waar kan ik zien of er in het hotel iets leuks wordt georganiseerd?

Bij Hotel Casa organiseren we regelmatig leuke evenementen. Wil je meer over events weten, check dan onze agenda. Heb je leuke ideeën voor ons? Stuur ons dan even een mailtje info@hotelcasa.nl.

Kan ik reserveren bij restaurant EAST?

Natuurlijk kan dat! Op dit moment werken we zelfs alleen maar met reserveringen vanwege de huidige situatie. Je kunt je tafel reserveren op east-amsterdam.nl via het reserveringssysteem aan de rechterkant. Grote groep? Dan graag reserveren of contact opnemen via info@east-amsterdam.nl.