EAST

Coffee, food and drinks (not necessarily in that order) Wij zijn je favoriete spot, restaurant en koffiebar! Maar ook een heerlijke werkplek en ‘bijkletsplek’ of hoe je ons noemen wilt. Een comfortable thuis waar allerlei verschillende mensen bij elkaar komen. We houden van goed eten gemaakt van locale, duurzame ingrediënten. Zowel ‘guilty pleasure’ eten als culinaire gerechten vind je op onze menukaart. We zijn dol op ambachten als het vak van de barista’s en bartenders, maar ook de service van onze bediening om het ieder naar de zin te maken. Zo zorgen we dat EAST voelt als het comfort van thuis, maar het inspirerende van een dagje uit.  
Het restaurant is tijdelijk gesloten voor diner. Momenteel geopend: ma – zo  8:00 – 17:00
Follow us:
"Little Friday" noemen we onze donderdag vanaf 17:00. Met een cocktail voor €5
Een goede burger is je beste vriend!
Onze avondkaart bestaat uit kleine gerechten bedoeld om te combineren en delen
Groepsdiner? Verjaardagsfeest? Wij hebben het onder controle!
Previous
Next

WAT
JE
KRIJGT

RESERVEER EEN
TAFEL

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

FOLLOW
US

FAQ

Ja, wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Geef dit even aan bij het personeel in het restaurant.

Bij Hotel Casa organiseren we regelmatig leuke evenementen. Wil je meer over events weten, check dan onze agenda. Heb je leuke ideeën voor ons? Stuur ons dan even een mailtje info@hotelcasa.nl.

Natuurlijk kan dat! Op dit moment werken we zelfs alleen maar met reserveringen vanwege de huidige situatie. Je kunt je tafel reserveren op east-amsterdam.nl via het reserveringssysteem aan de rechterkant. Grote groep? Dan graag reserveren of contact opnemen via info@east-amsterdam.nl.

Ja, dat kan! EAST heeft plaats voor ongeveer 150 mensen. Je kunt een deel van de zaal afhuren vanaf 60 personen. Stuur voor meer informatie een mail naar meetings@hotelcasa.nl en vermeld zoveel mogelijk details over je gewenste evenement. Denk aan het aantal gasten, datum en de catering.

EAST biedt diverse catering arrangementen, variërend van heerlijke hapjes, drankarrangementen, 3-gangen diners en walking dinners. Mail voor vragen en mogelijkheden naar meetings@hotelcasa.nl