EAST

Wij zijn (binnenkort) je favoriete spot, restaurant en koffiebar! Maar ook een heerlijke werkplek en ‘bijkletsplek’ of hoe je ons noemen wilt. Een comfortable thuis waar allerlei verschillende mensen bij elkaar komen.

We houden van goed eten gemaakt van locale, duurzame ingrediënten. Zowel ‘guilty pleasure’ eten als culinaire gerechten vind je op onze menukaart. We zijn dol op ambachten als het vak van de barista’s en bartenders, maar ook de service van onze bediening om het ieder naar de zin te maken. Zo zorgen we dat EAST voelt als het comfort van thuis, maar het inspirerende van een dagje uit.

Wil je langskomen voor een hapje, drankje of flexwerkpakket? Reserveer dan via het pop-up menu rechts onderaan deze pagina.

See you soon!

 

 

Coffee, food and drinks

(not necessarily in that order)

Dagelijks geopend:

zo – ma  8:00 – 21:00
di – za     8:00 – 21:00

Follow us:

Een goede burger is je beste vriend!

Onze avondkaart bestaat uit kleine gerechten bedoeld om te combineren en delen

"Little Friday" noemen we onze donderdag vanaf 17:00. Met een cocktail voor €5

Previous
Next

RESERVEER EEN
TAFEL

Reserveringen kan je makkelijk maken via ons online reserveringssysteem aan de rechterkant.

Heb je iets te vieren, organiseer je graag een andere bijeenkomst of heb je gewoon wat hulp nodig? Neem dan direct contact met ons op via e-mail of telefoon.

OVER
ONS

FAQ

Kan restaurant EAST rekening houden met allergie en speciale diëten?

Ja, wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Geef dit even aan bij het personeel in het restaurant.

Waar kan ik zien of er in het hotel iets leuks wordt georganiseerd?

Bij Hotel Casa organiseren we regelmatig leuke evenementen. Wil je meer over events weten, check dan onze agenda. Heb je leuke ideeën voor ons? Stuur ons dan even een mailtje info@hotelcasa.nl.

Kan ik reserveren bij restaurant EAST?

Natuurlijk kan dat! Op dit moment werken we zelfs alleen maar met reserveringen vanwege de huidige situatie. Je kunt je tafel reserveren op east-amsterdam.nl via het reserveringssysteem aan de rechterkant. Grote groep? Dan graag reserveren of contact opnemen via info@east-amsterdam.nl.