EAST

Voel je thuis voor all-day brunch, lunch, specialty coffee, een gezellige borrel, shared dining en cocktails! 

Restaurant EAST is de kleurrijke woonkamer van Hotel Casa. Een plek waar je geniet van heerlijke, wereldse gerechten die perfect zijn om te delen met jouw lievelingsmensen. Zet de tafel vol met verschillende hapjes en drink er een goed glas wijn bij óf een lokaal gebrouwen biertje.

Openingstijden

maandag – woensdag       
08:00 – 23:00 (keuken tot 22:00)

donderdag – zondag         
08:00 – 00:00 (keuken tot 22:00)

zondag                               
08:00 – 16:00 (keuken tot 15:30)

Follow us:
Previous slide
Next slide

Privé
events

contact

Restaurant EAST

Eerste Ringdijkstraat 2
1097 BC Amsterdam

info@east-amsterdam.nl

+31(0) 20 207 8078

We zijn gek op spontaniteit, kom dus gezellig langs! Je mag natuurlijk ook reserveren via de button onderin de pagina. Neem vooral contact met ons op wanneer je een speciaal verzoek of een vraag hebt. Zo maken we samen jouw EAST-moment onvergetelijk! 

FAQ

Ja, wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Dit kun je gemakkelijk aangeven bij het personeel in het restaurant. 

Bij Hotel Casa organiseren we regelmatig leuke evenementen. We vieren elke week Little Friday: cocktails op donderdag voor maar €5! Tussen 17:00 en 21:00 serveren we een verrassende cocktail Wil je samen met ons iets opzetten of heb je een ander leuk idee? Stuur ons dan even een mailtje info@hotelcasa.nl.

Zeker weten! Je kunt je tafel reserveren op east-amsterdam.nl via het reserveringssysteem aan de rechterkant. Grote groep? Dan graag reserveren of contact opnemen via info@east-amsterdam.nl.

Ja, dat kan! EAST heeft plaats voor ongeveer 150 mensen. Je kunt een deel van de zaal afhuren vanaf 60 personen. Stuur voor meer informatie een mail naar meetings@hotelcasa.nl en vermeld zoveel mogelijk details over je gewenste evenement. Denk aan het aantal gasten, datum en de catering.

EAST biedt diverse catering arrangementen, variërend van heerlijke hapjes, drankarrangementen, 3-gangen diners en walking dinners. Mail voor vragen en mogelijkheden naar meetings@hotelcasa.nl

Nee. We zijn echt dol op dieren, maar zijn ze niet toegestaan in ons restaurant. Let dus op dat we je helaas zouden moeten weigeren!