EAST

Welkom in EAST! De ultieme all-day hangout, waar ieder moment van de dag een match vindt met de nieuwe menukaart. 

Restaurant EAST is het kloppend hart van Hotel Casa dat perfect matcht met het ritme van de dag. EAST is de plek waar creativiteit en gezelligheid op volle toeren draaien met specialty koffie als brandstof. Het nieuwe menu brengt de Mediterraanse, Noord-Afrikaanse en Midden Oosterse smaken samen tot een tafel vol gezelligheid, perfect om te delen. 

Openingstijden

maandag – zaterdag          08:00 – 00:00 (keuken tot 21:30)

zondag                                   08:00 – 16:00 (keuken tot 15:30)

Follow us:
Previous slide
Next slide

EVENTS

contact

Restaurant EAST

Eerste Ringdijkstraat 2
1097 BC Amsterdam

info@east-amsterdam.nl

+31(0) 20 207 8078

We zijn gek op spontaniteit, kom dus gezellig langs! Je mag natuurlijk ook reserveren via de button onderin de pagina. Neem vooral contact met ons op wanneer je een speciaal verzoek of een vraag hebt. Zo maken we samen jouw EAST-moment onvergetelijk! 

FAQ

Kan restaurant EAST rekening houden met allergie en speciale diëten?

Ja, wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën. Dit kun je gemakkelijk aangeven bij het personeel in het restaurant. 

Waar kan ik zien of er in het restaurant iets leuks wordt georganiseerd?

Bij Hotel Casa en in EAST organiseren we regelmatig leuke evenementen. We vieren elke week Little Friday: cocktails op donderdag tussen 17:00 – 22:00 voor maar €5! Wil je samen met ons iets opzetten of heb je een ander leuk idee? Stuur ons een mailtje info@hotelcasa.nl.

Kan ik reserveren bij restaurant EAST?

Zeker weten! Je kunt je tafel reserveren op east-amsterdam.nl via het reserveringssysteem aan de rechterkant. Grote groep? Dan graag reserveren of contact opnemen via info@east-amsterdam.nl.

Kan ik EAST ook afhuren voor privé gelegenheden of evenementen?

Ja, dat kan! EAST heeft plaats voor ongeveer 150 mensen. Je kunt een deel van de zaal afhuren vanaf 60 personen. Stuur voor meer informatie een mail naar meetings@hotelcasa.nl en vermeld zoveel mogelijk details over je gewenste evenement. Denk aan het aantal gasten, datum en de catering.

Welke mogelijkheden heeft EAST op het gebied van catering/pakketten?

EAST biedt diverse catering arrangementen, variërend van heerlijke hapjes, drankarrangementen, 3-gangen diners en walking dinners. Mail voor vragen en mogelijkheden naar meetings@hotelcasa.nl

Mag mijn huisdier mee naar het restaurant?

Nee. We zijn echt dol op dieren, maar zijn ze niet toegestaan in ons restaurant. Let dus op dat we je helaas zouden moeten weigeren!