Onze locatie

ROUTE

MET HET OPENBAAR VERVOER

Get to Hotel Casa Amsterdam easily by taking the train or taxi from Schiphol Airport. The hotel is located only a stone’s throw away from Amsterdam Amstel Station. Tickets for the tram or bus can be purchased at the front desk. The city is at your fingertips!

AMSTERDAM
EAST

Verken het hippe Amsterdam-Oost, genesteld tussen gezellige barretjes, restaurants, boetiekjes en de bekende Amstelrivier. Hoogtepunten zijn zeker het Oosterpark, het Frankendael Park en het majestueuze Tropenmuseum. Waar wacht je nog op?

PARKEREN

parkeren bij Casa

Hotel Casa Amsterdam is dichtbij de ringweg A10 gelegen, en daardoor gemakkelijk te bereiken per auto. Parkeren in Amsterdam is altijd een uitdaging. Gelukkig heeft Hotel Casa haar eigen ondergrondse parkeergarage; een primeur in onze hoofdstad! Als onze garage onverwachts vol is, zijn er genoeg mogelijkheden om te parkeren aan de straat.
Tarieven Per uur Per dag
Hotel Casa
€3.50
€25,-
Amsterdam Oost
variërend
variërend

Elektrische auto's

In de ondergrondse parkeergarage van Hotel Casa zijn er 4 oplaadpunten voor elektrische auto's.

FAQ

Hotel Casa is eenvoudig bereikbaar met taxi, auto, openbaar vervoer én met de fiets. We hebben alle vervoersmiddelen voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

Ja! Je kunt parkeren in onze ondergrondse parkeergarage of in de parkeervakken aan de straat rondom het hotel. De tarieven voor onze parkeergarage zijn €3,50 per uur met een maximum van €25,- per 24 uur. Parkeren is op basis van beschikbaarheid, wij kunnen dit dus helaas niet voor je reserveren. Gelukkig zijn er meestal wel plekken vrij! Als je voertuig hoger is dan 2,1 meter dan adviseren we je om niet in de garage te parkeren.

Jazeker! Wij hebben goede ervaringen met Travel Electric. Je kan via deze link gemakkelijk een taxi boeken.

Ja, bij de receptie verkopen wij verschillende kaartjes die te gebruiken zijn voor metro, tram en bus.

Casa ligt in Amsterdam-Oost, niet ver van stadsdeel centrum. Het centrum begint op ongeveer 1,5 km van ons hotel vandaan. Dat is nog geen 10 minuten fietsen of met het openbaar vervoer.