PARKEREN

Hotel Casa Amsterdam biedt een veilige ondergrondse parkeergarage (maximale hoogte 2,10 meter) met 94 standaard parkeerplaatsen, inclusief een parkeerplaats voor mindervalide gasten. Onze parkeergelegenheid is toegankelijk voor hotelgasten, deelnemers aan vergaderingen en evenementen, bezoekers van het dakterras GAPP, evenals gasten van Restaurant EAST.

Tijdens je verblijf kan je met je sleutelkaart via de lift vanuit de parkeergarage toegang krijgen tot je kamer.

Tarieven en betalen

Bij het binnenrijden van de parkeergarage opent de slagboom automatisch door het scannen van je kentekenplaat. Voordat je vertrekt, kunnen de parkeerkosten worden betaald bij de betaalautomaat naast de lift in de lobby van het hotel.

Let op: betaling is alleen mogelijk met een credit- of debetkaart.

Tarieven Per uur Max. per dag
Hotel Casa
€4,00
Max. €27,50

Reserveren (enkel hotelgasten)

Wanneer je een verblijf hebt geboekt in Hotel Casa, bieden we je de mogelijkheid om vooraf een parkeerplaats te reserveren. Omdat we onze hotelgasten willen prioriteren, staat het systeem alleen toe dat hotelgasten een reservatie voor een parkeerplaats maken. Klik eenvoudig op de knop en voer je aankomst- en vertrekdata in, samen met het kenteken van je voertuig en je e-mailadres.

Na goedkeuring van het verzoek ontvang je een bevestigingsmail.
Bij het binnenrijden van de parkeergarage zal de slagboom automatisch omhoog gaan, gezien je nummerplaat automatisch wordt gescand.

Houd er rekening mee dat als je de parkeergarage verlaat tijdens de gereserveerde tijd, de parkeersessie zal verlopen en je een nieuwe parkeerreservering moet maken.

Voor je weggaat, is het belangrijk dat je de parkeerkosten betaalt bij de betaalterminal naast de lift in de hotellobby. Dit moet voltooid zijn voordat je de parkeergarage kunt verlaten.

Elektrische laadpalen

In de parkeergarage zijn 4 laadstations beschikbaar voor elektrische auto’s.

Parkeren op straat

Hoewel we ons best doen om alle gasten te accommoderen, kunnen er momenten zijn waarop onze parkeerplaatsen volledig bezet zijn. In dergelijke gevallen heb je de mogelijkheid om te parkeren op de nabijgelegen straten rondom het hotel. Houd er rekening mee dat de uurtarieven en dagtarieven voor straatparkeren kunnen verschillen van onze eigen tarieven.

Kom je met de fiets?

Hotel Casa biedt een veilige ondergrondse fietsenstalling. Om toegang te krijgen tot deze faciliteit, kun je gebruikmaken van de trap bij kantoor WPG:

 

  1. Als je voor de hoofdingang van de parkeergarage staat, ga dan naar de straat aan je linkerzijde: James Wattstraat.
  2. Zodra je in de James Wattstraat bent, sla je direct rechtsaf.
  3. Aan het einde van de James Wattstraat sla je opnieuw rechtsaf.
  4. Daar vind je de ingang voor fietsen.

 

Toegang tot het fietsenstallinggedeelte is beperkt, en een geldige kamersleutelkaart is nodig om de deur te openen.

Locatie

Onze parkeergarage bevindt zich in de buurt van het Amstel treinstation.

Navigeer naar naar Stephensonstraat 36B, 1097AH, Amsterdam.