PARKEREN

Bij Hotel Casa Amsterdam beschikken we over een beveiligde, ondergrondse parkeergarage. Er zijn 94 parkeerplaatsen waarvan 1 ruime mindervalide plek. De garage is beschikbaar voor gasten van het hotel, meetings, events, dakterras GAPP en Restaurant EAST.

Verblijf je in ons hotel? Dan is het mogelijk om vanuit de parkeergarage met de pas voor de hotelkamer de lift te gebruiken naar de kamerverdiepingen.

Let op: de maximale doorrijhoogte is 2.10 meter.

Tarieven en betalen

De parkeergarage is alleen toegankelijk met een parkeerticket of een werkende link. De parkeerkosten kunnen met creditcard of pinpas worden afgerekend bij de receptie. Onze parkeertarieven zijn:

Tarieven Per uur Max. per dag
Hotel Casa
€4,00
Max. €27,50

Parkeren op straat

Mocht er onverhoopt geen parkeervak meer beschikbaar zijn, is het ook mogelijk om rondom het hotel op straat te parkeren. Dit uur- en dagtarief kan echter variëren van onze eigen tarieven.

Reserveren

Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om met ParkBee en parkeerplaats te reserveren. Via ParkBee kun je met Parkmobile, Park-Line en Yellowbrick een parkeerplek van tevoren reserveren. Vul hier in de datum van aankomst en van vertrek, het nummerbord en e-mailadres.

Na de reservering ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail staat een link waarmee je de slagbomen in de garage kunt openen – bij aankomst en vertrek. Je kunt tijdens de gereserveerde tijd de garage verlaten en opnieuw binnenrijden wanneer je wilt. Wanneer je langer wilt parkeren, kun je de extra tijd mobiel betalen met je telefoon.

Elektrische laadpalen

In onze ondergrondse parkeergarage zijn 4 laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig. 

Neem je een fiets mee?

Er is in onze ondergrondse parkeergarage ook de mogelijkheid om fietsen te stallen (op eigen risico). De fietsenstalling is te bereiken via de algemene garageingang. Het is ook mogelijk om je fiets bij de fietsenrekken rondom het hotel neer te zetten. Deze worden gefaciliteerd vanuit de Gemeente Amsterdam.

Locatie

Onze ondergrondse parkeergarage is dichtbij het Amstelstation. Je kunt navigeren naar Stephensonstraat 36B, 1097 AH te Amsterdam.