Verblijf deze winter bij Casa!
Boek nu, vanaf €79 per nacht! Ontdek Amsterdam met onze speciale winter guide en krijg 50% korting op parkeren tijdens je volledige verblijf.
LEES MEER
Dompel jezelf onder in ons eclectische en verfrissende interieur en geniet van onze comfortabele kamers. Tijdens je gehele verblijf krijg je 50% op parkeren in onze garage en kan je Amsterdam ontdekken met onze winter guide. Vanaf €79 per nacht (voor 2 personen)* We snappen dat je in deze tijd geen risico’s wil nemen. Daarom kan je 24 uur voor de check-in tijd de boeking kosteloos annuleren. Houd je van een goed ontbijt in de ochtend? Voor €12,50 per dag kan je een ontbijtje toevoegen aan je verblijf. Klaar om al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, te ontdekken?
*excl. ontbijt en toeristenbelasting

OUR
GOODIES

Casa_New-Rooms_Lifestyle-42
canals of Amsterdam

Reviews

Mooie kamers, altijd leuk dat je zelf koffie of thee kan zetten. De kussens op de vensterbank om uit het raam te kijken, heerlijk. Superlekkere tapa’s in de bar beneden. Ver boven de verwachtingen.

Anja

November 2021
Vriendelijke en dynamische atmosfeer. Goed ontbijt en goed verzorgde kamers. Makkelijke parkeergelegenheid.

Jan

November 2021
Supervriendelijk personeel. Schone kamer. Erg netjes. Lekker dicht bij trein, tram een metro.

Door Thorsten

Oktober 2021

WINTER
DEAL

DIT IS WAT JE KRIJGT

Een moment om even tot rust te komen. Lekker relaxen en het prachtige Amsterdam (her)ontdekken. Op vakantie gaan was nog nooit zo betaalbaar! Je krijgt:
  • Slapen in een geweldig bed!
  • 50% korting in onze inpandige garage*
  • Vanaf €79,- voor twee personen
  • Een speciale winter guide om Amsterdam te ontdekken
  *Op basis van beschikbaarheid **Excl. ontbijt en toeristenbelasting