5 BESTE SPA'S IN AMSTERDAM

Met de komst van het nieuwe jaar is het essentieel om tijd te maken voor zelfzorg en te genieten van een heerlijke wellnesservaring. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde selectie van de vijf beste spa’s in Amsterdam, allemaal gemakkelijk bereikbaar vanaf Hotel Casa en gelegen in het bruisende hart van de stad.

1. Renessence Amsterdam

Ontdek Renessence Amsterdam, een juweeltje in onze selectie spa’s. In tegenstelling tot een typische spa-ervaring, positioneert Renessence zich als een centrum voor algeheel welzijn. Met verschillende soorten behandelingen voor alle vormen van ontspanning, stressverlichting, energie en herstel.

Dompel jezelf onder in hun wereld van ijsbaden, cryotherapie bij -60 graden en zuurstof hydroxy therapie. De unieke sfeer van de spa biedt een serene onderbreking van de chaos van de stad, waar gasten stress kunnen loslaten door middel van onconventionele methoden zoals ademhalings- en mindfulness lessen. 

2. Deco Sauna

Deco Sauna is al jaren een begrip in Amsterdam. Met 600 m2 spa en wellness biedt Sauna Deco een oase van rust en ontspanning in een luxe, sfeervolle omgeving. Deze plek, centraal gelegen aan de Herengracht midden in Amsterdam, staat bekend om zijn unieke inrichting, geïnspireerd op het interieur van Le Bon Marché, een Parijs warenhuis uit de jaren 1920.

3. Zuiver Amsterdam

Ontdek de unieke definitie van een ‘puur leven’ in Spa Sport Hotel Zuiver. Deze spa ligt vlakbij het betoverende Amsterdamse Bos en belichaamt alle aspecten van een gezonde geest in een gezond lichaam.

Met een uitgebreide spa van maar liefst 13.000 vierkante meter neemt Zuiver je mee op een ontspannende reis. Laat de dagelijkse stress achter je en geniet van een scala aan wellness faciliteiten, van ontspannende sauna’s tot verfrissende zwembaden en revitaliserende behandelkamers.

4. Away Spa at W Amsterdam

Vind ultieme sereniteit bij AWAY SPA – jouw stedelijk toevluchtsoord. Of je nu hunkert naar diepe, vloeiende ontspanning of je energieke conditie wilt verbeteren in de fitnessruimte met uitzicht op de gracht, AWAY SPA is de plek die je zoekt. Stap in een wereld waar de lichten gedimd zijn, energie vrij stroomt en rust een kunst wordt die uniek is voor jou. Het is tijd om op refresh te drukken en je eigen oase te creëren te midden van de drukte van de stad. 

5. Soho House Amsterdam - Cowshed

In Cowshed ontmoet de charme van het platteland het tempo van het stadsleven in Soho House. Stel je een oude koeienstal voor die is omgetoverd tot een spa, een creatie van Soho House-oprichter Nick Jones. Soho House zet zich in voor het creëren van eerlijke en natuurlijke producten zoals wilde plantenextracten en essentiële oliën om je geest, lichaam en ziel te voeden. Hier moet je heen!

Of je nu wil ontsnappen aan de drukte van de stad, of een moment van rust zoekt, bij deze 5 beste spa’s in Amsterdam ben je aan het juiste adres. Een heerlijk moment van ontspanning is de perfecte afwisseling met het levendige centrum van de stad.

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!