We’re back in business!

Haal je zonnebrillen uit het stof, want we mogen weer genieten van warmer weer. We zijn er klaar voor, meer dan ooit!

GAPP is open voor iedereen op:
maandag t/m donderdag tussen 15:00 – 22:00
vrijdag t/m zondag tussen 13:00 – 22:00
* op elke droge en zonnige dag

Follow us:
Mijn favoriete bier: Gabbe natuurlijk!
Geniet van de zonsondergang tijdens zwoele zomeravonden.
Check de menukaart voor de lekkerste frietjes met toppings!
Previous
Next

gapp

ROOFTOP BEERGARDEN

Neem al je gappies mee naar de 8e verdieping en geniet van de stralende zon, het prachtige uitzicht, de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten.

#latergapp

What's in a name

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij ons betrokken geweest.   Nu, 64 jaar later, laten wij hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad. Later!
Video afspelen

contact
details

KOM LANGS!

We nemen geen reserveringen aan. Zin in een borrel op GAPP? Kom gezellig langs om een fijn plekje te vinden. Heb je nog vragen laat het me weten!

Volg
ons

FAQ

GAPP is open van maandag t/m donderdag tussen 15:00 – 22:00 en van vrijdag t/m zondag tussen 13:00 – 22:00 wanneer het weer het toelaat. Op de hoogte blijven over GAPP? Volg ons gezellig op Instagram.

Wij nemen geen reserveringen aan. Kom gewoon lekker langs en plof neer in een van onze zonnige plekjes.

Dakterras GAPP serveert zowel fantastische burger als vegan salades en friet. We staan bekend om onze gigantische bierkaart met 30+ verschillende soorten bier.

Geen fan van bier? No worries, ook voor jouw dagelijkse koffiemoment ben je bij GAPP aan het juiste adres. En natuurlijk zijn ook alle cocktail lovers van harte welkom om te genieten van ons prachtige uitzicht.

Goede vraag! Exclusieve afhuur is niet mogelijk. Heb je een leuke samenwerking in gedachten stuur dan jouw idee naar info@gapp-amsterdam.nl