We hebben GROEN LICHT!

 

Yes! Gappies, ik mag weer open! Ik kan mijn geluk niet op. Samen met mijn Gappies heb ik alles gereed gemaakt om jullie weer te mogen ontvangen op m’n groene daktuin. Het bier staat koud, het frituurvet aan en ik ben klaar om samen met jullie nieuwe, prachtige herinneringen te maken. Wel houd ik mij graag aan de spelregels, lees je ze ook even door? Laten we er samen een (bier)feestje van maken!

 

Later,

 

GAPP

GAPP is dé biertuin op het dak, hoog boven de bruisende stad Amsterdam!

Je kunt weer bij me reserveren gap! Rechts vind je een pop-up waar je jezelf kunt verzekeren van een plekje op m’n dakterras. Ik adviseer je een reservering te maken, want deze stromen binnen, maar op de bonnefooi langskomen kan natuurlijk ook. De spelregels heb ik hieronder even voor je uitgeschreven (handig hè?)

  • Je kunt bij me terecht tussen 12:00 – 23:00 tijdens het gewenste tijdslot en dag.
  • Groepsreserveringen neem ik helaas niet aan. De max is 4 personen.
  • Een mondkapje is verplicht wanneer je met meer dan 2 mensen in de lift staat.
Follow us:

Mijn favoriete bier: Gabbe natuurlijk!

Geniet van de zonsondergang tijdens zwoele zomeravonden.

Kies uit meer dan 30 verschillende speciaalbiertjes!

Check de menukaart voor de lekkerste frietjes met toppings!

Previous
Next

gapp

ROOFTOP BEERGARDEN

Neem al je gappies mee (we houden ons natuurlijk wel aan de regels!) naar de 8ste verdieping en geniet van de stralende zon, het prachtige uitzicht, de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten.

#latergapp

What's in a name

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij ons betrokken geweest.   Nu, 64 jaar later, laten wij hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad. Later!

Video afspelen

contact
details

Zodra we groen licht hebben kijk ik graag naar de mogelijkheden wat betreft reserveringen. Heb je nu al een vraag? Natuurlijk sta ik voor je klaar: info@gapp-amsterdam.nl. Later GAPP!

Volg
ons

FAQ

Wanneer is het dakterras GAPP open?

GAPP is open tijdens het zomerseizoen en alleen wanneer het weer het toelaat. Nieuwsgierig naar de actuele openingstijden van GAPP? Klik dan op dezelfde link en en klik daarna op onze Facebookpagina.

Wat voor soort eten en drinken wordt er bij GAPP geserveerd?

Dakterras GAPP serveert comfort food als burgers, friet en snacks. Daarnaast serveren wij frisdrank, wijn en wat mixdrankjes maar onze specialiteit is een grote selectie aan lokaal geproduceerde speciaalbieren. Wil je zien wat voor soort eten en drinken we op GAPP serveren? Ga naar gapp-amsterdam.nl en bekijk het menu.

Waar kan ik zien of er in het hotel iets leuks wordt georganiseerd?

Bij Hotel Casa organiseren we regelmatig leuke evenementen. Wil je meer over events weten, check dan onze agenda www.hotelcasa.nl/events. Heb je leuke ideeën voor ons? Stuur ons dan even een mailtje  info@hotelcasa.nl

Can I reserve a table for drinks or dinner?

Due to the current situation we only take reservations. We’ll promise you the vibe is pretty relaxed, but bookings are mandatory. To make a booking, check the widget on the right of this site. Take it easy!

Kan ik GAPP (privé) afhuren voor een evenement?

Goede vraag! Exclusieve afhuur is van donderdag tot en met zondag meestal niet mogelijk. Voor de overige dagen kan je contact opnemen met info@gapp-amsterdam.nl met je ideeën. Tot snel!

Huh?! GAPP? Heette het dak niet eerder HOPP?

Uitstekende vraag! Jij bent goed op de hoogte! We besloten een van onze grondleggers, Gabbe Scheltema, te eren door ons dak naar hem te vernoemen. GAPP, afgeleid van Gabbe, is ook Mokums (typisch Amsterdams vocabulaire) voor vriend of vriend. Snap je? Mocht je meer willen weten, kom dan naar GAPP en we vertellen je er meer over!