Hé gappie!

Geen makkers kunnen verwelkomen, dat viel mij toch wel zwaar. ‘T heugt me daarom dat ik weer open mag! Weliswaar iets afgeslankte, maar minder vol staat me eigenlijk ook wel tof…

‘T is misschien niet wat je van me gewend bent, daarom vraag ik een ietsepietsie beetje flexibiliteit van je. Samen maken we Mokum op die manier nét wat jofeler, toch? Sorry dat ik even streng moet zijn:

  • Je kan alleen komen als je een plekkie afgesproken hebt. Liever niet op de bonnefooi;
  • Groepen van groter dan 4 personen kan ik even niet accepteren;
  • Verjaardag vieren? Sorry, nu even niet. Toch gefeliciteerd gabber!;
  • Exclusief afhuren? Ik waardeer je enthousiasme, maar nu even niet;

Als het reserveringssysteem tijdens jouw favo tijdslot geen beschikbare plaatsen laat zien, betekent dit dat ik volgeboekt ben. Probeer een ander tijdslot of een andere datum.

Ik zou graag aan alle wensen tegemoet willen komen, maar door de huidige situatie en regelgeving moet ik me gewoon aan het bovenstaande houden.

Kan niet wachten om je weer te zien!

Later,

 

GAPP

We zijn verplicht om bij aankomst je naam en contactgegevens te vragen om je in te schrijven voor bron- en contactonderzoek door de GGD in het geval van een infectie. In het geval gasten niet bereid zijn om hun contactgegevens voor dergelijk gebruik te verstrekken, kunnen we hen helaas geen toegang verlenen tot de locatie.

GAPP is een biertuin op het dak, hoog boven de bruisende stad Amsterdam!

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor actuele openingstijden.

Follow us:

Mijn favoriete bier: Gabbe natuurlijk!

Geniet van de zonsondergang tijdens zwoele zomeravonden.

Kies uit meer dan 30 verschillende speciaalbiertjes!

Check de menukaart voor de lekkerste frietjes met toppings!

Previous
Next

gapp

ROOFTOP BEERGARDEN

Neem al je gappies mee naar de 8ste verdieping en geniet van de stralende zon, het prachtige uitzicht, de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten.

#latergapp

What's in a name

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam.

Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij ons betrokken geweest.

 

Nu, 64 jaar later, laten wij hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad.

Later!

Video afspelen

contact
details

Je bent eindelijk weer welkom op GAPP! Vanwege de huidige situatie vragen wij onze gasten vriendelijk om een reservering te maken. Heb je zin om met meer dan 4 personen langs te komen, stuur ons dan een mail op info@gapp-amsterdam.nl. Later GAPP!

Volg
ons

FAQ

Wanneer is het dakterras GAPP open?

GAPP is open tijdens het zomerseizoen en alleen wanneer het weer het toelaat. Nieuwsgierig naar de actuele openingstijden van GAPP? Klik dan op dezelfde link en en klik daarna op onze Facebookpagina.

Wat voor soort eten en drinken wordt er bij GAPP geserveerd?

Dakterras GAPP serveert comfort food als burgers, friet en snacks. Daarnaast serveren wij frisdrank, wijn en wat mixdrankjes maar onze specialiteit is een grote selectie aan lokaal geproduceerde speciaalbieren.

Wil je zien wat voor soort eten en drinken we op GAPP serveren? Ga naar gapp-amsterdam.nl en bekijk het menu.

Waar kan ik zien of er in het hotel iets leuks wordt georganiseerd?

Bij Hotel Casa organiseren we regelmatig leuke evenementen. Wil je meer over events weten, check dan onze agenda www.hotelcasa.nl/events. Heb je leuke ideeën voor ons? Stuur ons dan even een mailtje  info@hotelcasa.nl

Kan ik een tafel reserveren voor een drankje of hapje?

Op dit moment werken we alleen met reserveringen, vanwege de huidige situatie. We beloven je dat de sfeer vrij ontspannen is, maar een boeking is dus wel noodzakelijk. Om een reservering te maken gebruik je het reserveringssysteem aan de rechterkant van deze pagina. Lekker rustig aan!

Kan ik GAPP (privé) afhuren voor een evenement?

Goede vraag! Exclusieve afhuur is van donderdag tot en met zondag meestal niet mogelijk. Voor de overige dagen kan je contact opnemen met info@gapp-amsterdam.nl met je ideeën. Tot snel!

Huh?! GAPP? Heette het dak niet eerder HOPP?

Uitstekende vraag! Jij bent goed op de hoogte! We besloten een van onze grondleggers, Gabbe Scheltema, te eren door ons dak naar hem te vernoemen. GAPP, afgeleid van Gabbe, is ook Mokums (typisch Amsterdams vocabulaire) voor vriend of vriend. Snap je? Mocht je meer willen weten, kom dan naar GAPP en we vertellen je er meer over!