Gapp

Kom en vier de zomer op de 8e verdieping van Hotel Casa! Nodig je vrienden uit en geniet van een adembenemend uitzicht, een uitgebreide keuze aan verfrissende bieren en overheerlijke gerechten.

 

Openingstijden

Maandag – dinsdag            16:00 – 22:00 uur 

Woensdag – zondag          12:00 – 23:00 uur

Follow us:

Mijn favoriete bier: Gabbe natuurlijk!

Geniet van de zonsondergang tijdens zwoele zomeravonden.

Check de menukaart voor de lekkerste frietjes met toppings!

Previous slide
Next slide

gapp

ROOFTOP BEERGARDEN

Neem al je gappies mee naar de 8ste verdieping en geniet van de stralende zon, het prachtige uitzicht, de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten.

#latergapp

What's in a name

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij ons betrokken geweest.  

Nu, 66 jaar later, laten wij hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad.

Later!

Video afspelen

contact
details

KOM LANGS!

We zijn gek op spontane borrels en een lekker happie. Reserveren hoeft niet! Kom dus gezellig langs voor een fijn plekje in de zon.
 
Heb je nog vragen? Check onze FAQ onderaan de pagina of mail naar info@gapp-amsterdam.nl.

Volg
ons

FAQ

GAPP is open op maandag en dinsdag tussen 16:00 – 22:00, en woensdag tot en met zondag tussen 11:00 – 22:00, wanneer het weer het toelaat.

Dakterras GAPP serveert zowel comfort food als heerlijke (vegan) salades, en staat bekend om de gigantische bierkaart met 30+ verschillende soorten bier.

Geen fan van bier? No worries, ook voor jouw dagelijkse koffiemoment ben je bij GAPP aan het juiste adres. En natuurlijk zijn ook alle cocktail lovers van harte welkom om te genieten van ons prachtige uitzicht.

Wij nemen geen reserveringen aan. Kom gewoon lekker langs en plof neer in een van onze zonnige hoekjes.

Goede vraag! Exclusieve afhuur is niet mogelijk. Heb je een leuke samenwerking in gedachten stuur dan jouw idee naar info@gapp-amsterdam.nl.

Nee. We zijn gek op dieren, maar we willen je ten zeerste informeren dat het niet is toegestaan om dieren mee te nemen naar Hotel Casa. Zowel niet in het hotel, op het dakterras, als het restaurant en de hotelkamers. Doe je dit toch, dan ontvang je een boete van €100.