DAT WAS ‘M WEER VOOR 2022!

Wát hebben wij een lekker seizoen gehad dit jaar, op mijn mooie daktuin! Een heerlijke zomer met genoeg biertjes, lekkere snacks, toffe events en heel veel gezelligheid!

Vanaf april/mei 2023 gooien we de deuren weer open en ben je weer van harte welkom. Wil je ons niet zo lang missen? Ga dan bij m’n gappies langs bij Restaurant EAST: de meest knusse woonkamer van Amsterdam Oost waar je geniet van comfort food gemaakt van lokale seizoensproducten.

Later gap, tot volgend jaar!

Follow us:
Mijn favoriete bier: Gabbe natuurlijk!
Geniet van de zonsondergang tijdens zwoele zomeravonden.
Check de menukaart voor de lekkerste frietjes met toppings!
Previous
Next

gapp

ROOFTOP BEERGARDEN

Neem al je gappies mee naar de 8ste verdieping en geniet van de stralende zon, het prachtige uitzicht, de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten.
#latergapp

What's in a name

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij ons betrokken geweest.  

Nu, 64 jaar later, laten wij hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad.

Later!

Video afspelen

contact
details

KOM LANGS!

We zijn gek op spontane borrels en een lekker happie. Reserveren hoeft niet! Kom dus gezellig langs voor een fijn plekje in de zon.
 
Heb je nog vragen? Check onze FAQ onderaan de pagina of mail naar info@gapp-amsterdam.nl.

Volg
ons

FAQ

Op dit moment is GAPP gesloten vanwege onze winterstop! We zijn weer in volle glorie aanwezig vanaf april/mei 2023. Later!

Dakterras GAPP serveert zowel fantastische burger als vegan salades en friet. We staan bekend om onze gigantische bierkaart met 30+ verschillende soorten bier.

Geen fan van bier? No worries, ook voor jouw dagelijkse koffiemoment ben je bij GAPP aan het juiste adres. En natuurlijk zijn ook alle cocktail lovers van harte welkom om te genieten van ons prachtige uitzicht.

Wij nemen geen reserveringen aan. Kom gewoon lekker langs en plof neer in een van onze zonnige hoekjes.

Goede vraag! Exclusieve afhuur is niet mogelijk. Heb je een leuke samenwerking in gedachten stuur dan jouw idee naar info@gapp-amsterdam.nl.