SUMMER IN THE CITY

Geniet van de zomer op ons prachtige dakterras. Kom langs, sit back and relax. GAPP is er klaar voor, meer dan ooit!

GAPP is open voor iedereen op*:
Ma t/m don tussen 14:00 – 21:00
Vrij t/m zon tussen 13:00 – 21:00

* op elke droge en zonnige dag

We doen niet aan reserveringen. Kom lekker langs en zoek een zonnig plekje!

Follow us:
Mijn favoriete bier: Gabbe natuurlijk!
Geniet van de zonsondergang tijdens zwoele zomeravonden.
Check de menukaart voor de lekkerste frietjes met toppings!
Previous
Next

gapp

ROOFTOP BEERGARDEN

Neem al je gappies mee naar de 8ste verdieping en geniet van de stralende zon, het prachtige uitzicht, de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten.
#latergapp

What's in a name

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij ons betrokken geweest.   Nu, 64 jaar later, laten wij hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad. Later!

Video afspelen

contact
details

KOM LANGS!

We nemen geen reserveringen aan. Zin in een borrel op GAPP? Kom gezellig langs om een fijn plekje te vinden. Heb je nog vragen laat het me weten!

Volg
ons

FAQ

GAPP is open van woensdag tot en met zondag tussen 13:00 en 20:00 wanneer het weer het toelaat. Op de hoogte blijven over GAPP? Volg ons gezellig op Instagram.

Dakterras GAPP serveert zowel fantastische burger als vegan salades en friet. We staan bekend om onze gigantische bierkaart met 30+ verschillende soorten bier.

Geen fan van bier? No worries, ook voor jouw dagelijkse koffiemoment ben je bij GAPP aan het juiste adres. En natuurlijk zijn ook alle cocktail lovers van harte welkom om te genieten van ons prachtige uitzicht.

Wij nemen geen reserveringen aan. Kom gewoon lekker langs en plof neer in een van onze zonnige plekjes.

Goede vraag! Exclusieve afhuur is niet mogelijk. Heb je een leuke samenwerking in gedachten stuur dan jouw idee naar info@gapp-amsterdam.nl