GAPP, dé biertuin op het dak, hoog boven de bruisende stad Amsterdam!

Gapp is het dakterras van Hotel Casa. Waar een ruime keuze aan biertjes, comfort food, zon en een relaxte sfeer samenkomen. 

Met veel verschillende soorten bier (van fris tot kruidig, alcoholisch tot non alcoholisch en zwaar tot licht) gemixed met een snackje, of een burger voor de echte trek, is m’n groene daktuin de plek om even in de wolken te zijn (letterlijk ;)). 

Rechts vind je een pop-up waar je jezelf kunt verzekeren van een plekje op m’n dakterras. Ik adviseer je een reservering te maken, maar op de bonnefooi langskomen kan natuurlijk ook. De spelregels heb ik hieronder even voor je uitgeschreven (handig hè?)

  • Je kunt bij me terecht tussen 11.30-23.00 op vrijdag t/m zondag en van 12.00-23.00 op maandag t/m donderdag. 
  • Groepsreserveringen neem ik helaas niet aan. De max is 4 personen.
  • Wanneer je met meer dan 2 personen in de lift staat, is het verplicht een mondkapje te dragen. 

 

Later, 

Gapp

Follow us:

Mijn favoriete bier: Gabbe natuurlijk!

Geniet van de zonsondergang tijdens zwoele zomeravonden.

Kies uit meer dan 30 verschillende speciaalbiertjes!

Check de menukaart voor de lekkerste frietjes met toppings!

Previous
Next

gapp

ROOFTOP BEERGARDEN

Neem al je gappies mee (we houden ons natuurlijk wel aan de regels!) naar de 8ste verdieping en geniet van de stralende zon, het prachtige uitzicht, de uitgebreide bierkaart en de lekkerste gerechten.

#latergapp

What's in a name

Het verhaal van Hotel Casa begint in 1957, met vier vrienden en één droom: het creëren van betaalbare huisvesting voor studenten in Amsterdam. Een van die vier heeft een extra bijzondere plek in ons hart; Gabbe Scheltema. Grondlegger van Casa, rasechte Amsterdammer, onze gap en tot het laatste moment bij ons betrokken geweest.   Nu, 64 jaar later, laten wij hem voortleven op deze groene daktuin, hoog boven de stad. Later!

Video afspelen

contact
details

Heb je zin om te reserveren of nu al een vraag? Natuurlijk sta ik voor je klaar: info@gapp-amsterdam.nl. Later GAPP!

Volg
ons

FAQ

Wanneer is het dakterras GAPP open?

GAPP is open tijdens het zomerseizoen en alleen wanneer het weer het toelaat. Nieuwsgierig naar de actuele openingstijden van GAPP? Klik dan op dezelfde link en en klik daarna op onze Facebookpagina.

Wat voor soort eten en drinken wordt er bij GAPP geserveerd?

Dakterras GAPP serveert comfort food als burgers, friet en snacks. Daarnaast serveren wij frisdrank, wijn en wat mixdrankjes maar onze specialiteit is een grote selectie aan lokaal geproduceerde speciaalbieren. Wil je zien wat voor soort eten en drinken we op GAPP serveren? Ga naar gapp-amsterdam.nl en bekijk het menu.

Waar kan ik zien of er in het hotel iets leuks wordt georganiseerd?

Bij Hotel Casa organiseren we regelmatig leuke evenementen. Wil je meer over events weten, check dan onze agenda www.hotelcasa.nl/events. Heb je leuke ideeën voor ons? Stuur ons dan even een mailtje  info@hotelcasa.nl

Can I reserve a table for drinks or dinner?

Due to the current situation we only take reservations. We’ll promise you the vibe is pretty relaxed, but bookings are mandatory. To make a booking, check the widget on the right of this site. Take it easy!

Kan ik GAPP (privé) afhuren voor een evenement?

Goede vraag! Exclusieve afhuur is van donderdag tot en met zondag meestal niet mogelijk. Voor de overige dagen kan je contact opnemen met info@gapp-amsterdam.nl met je ideeën. Tot snel!

Huh?! GAPP? Heette het dak niet eerder HOPP?

Uitstekende vraag! Jij bent goed op de hoogte! We besloten een van onze grondleggers, Gabbe Scheltema, te eren door ons dak naar hem te vernoemen. GAPP, afgeleid van Gabbe, is ook Mokums (typisch Amsterdams vocabulaire) voor vriend of vriend. Snap je? Mocht je meer willen weten, kom dan naar GAPP en we vertellen je er meer over!