HOTEL BIJ AMSTERDAM ARENA

Geniet van een heerlijk verblijf in Hotel Casa, slechts op 10 minuten rijden van de Johan Cruijff ArenA. Dankzij het Amsterdam Amstel Station, dat zich om de hoek bevindt, ben je in enkele minuten bij het Amsterdam Bijlmer ArenA Station met de trein of metrolijn 54. Begin je avond voor de wedstrijd of het concert in restaurant EAST van Hotel Casa met een drankje en maaltijd. Na een spannende tijd in de Amsterdam ArenA garanderen onze comfortabele bedden dat je volledig uitgerust wakker wordt. Verken hier alle kameropties!

Waarom Hotel Casa voor je ArenA trip?

Amsterdam Arena

De Amsterdam ArenA is niet alleen de thuisbasis van de Amsterdamse voetbalclub Ajax, maar fungeert ook als een bruisende concertlocatie. In de loop der jaren heeft het iconische artiesten verwelkomd zoals Madonna, Michael Jackson, Celine Dion en One Direction. Sinds 2000 is de ArenA jaarlijks gastheer van het sensationele dance-evenement Sensation. Als je tijdens je verblijf in Amsterdam zin hebt in een concert, is de nabijgelegen Ziggo Dome een andere fantastische locatie om te bezoeken.

Shopping & Entertainment

Hotel Casa is de perfecte keuze voor het bijwonen van evenementen in de ArenA. De Amsterdam ArenA is gevestigd aan de Arena Boulevard, waar je de mogelijkheid hebt om te winkelen bij Woonmall Villa ArenA, een film te pakken in de Pathé Arena bioscoop, of je favoriete artiesten te zien optreden in AFAS Live.

best
rate

ALWAYS THE BEST RATE

At Casa we make friends, and friends deserve nothing but the best. Our friends get €10 discount. Use code ‘FRIENDS’.