Night LIVE – EAST

NIGHT LIVE in EAST

We heten je van harte welkom in de sfeervolle woonkamer van CASA voor de derde editie van Night LIVE EAST! Geniet van een avond vol livemuziek van Shary-An en een heerlijk driegangendiner.

Vanaf 18:30 nemen we je mee op een reis van smaak en geluid. Chef Chris heeft een verfijnd driegangendiner samengesteld, en tussen de gangen door zorgt live muziek voor een unieke culinaire beleving.

Tickets kosten slechts €42,50 per persoon, inclusief driegangenmenu en een welkomstdrankje. NIGHT LIVE belooft zowel een culinaire als muzikale avond te worden.

 

Wanneer en waar?

  • Datum: Vrijdag 29 november 2024
  • Tijd: 18:30 – 22:00
  • Waar: Restaurant EAST, Hotel Casa Amsterdam
  • Artiest: Shary-An
  • Prijs per ticket: €42.50

 

Wie is Shary-An

Shary-An Nivillac, bekend om haar veelzijdige en authentieke popmuziek, mengt invloeden van Mexicaanse mariachi, gospel en artiesten als Alicia Keys en Gloria Estefan. Ze werd bekend in 2011 als halve finaliste in The Voice of Holland. Haar liedjes zijn diep persoonlijk, zoals Peace of Mind, en weerspiegelen haar persoonlijke verhaal. Sinds 2022 richt Shary-An zich op Nederlandstalige muziek, waarbij ze emotionele ballads balanceert met energieke, rauwe nummers. Haar live-optredens benadrukken haar vermogen om kwetsbaarheid naadloos te combineren met levendige, upbeat geluiden.

 

Please note

  • Het driegangendiner, begeleid door een muzikaal optreden na elke gang, begint om 19:00 uur. Je bent welkom vanaf 18:30 om te genieten van een welkomstdrankje en om je te installeren voordat het evenement begint.
  • We vragen je vriendelijk om respect en positieve energie tijdens het optreden van Shary-An, waarbij je je stem laag houdt om samen volledig van de muziek te kunnen genieten.
  • Restitutie van je kaartje is helaas niet mogelijk omdat wij een non-profit organisatie zijn met een focus op het verrijken van onze (student) community.

 

 Alle foto’s van Shary-An op deze pagina werden genomen door Michelle Potters
Shary-An_Night_Live_EAST_Photographer_Michelle_Potters

BEKIJK
MEER EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!