MI CASA SU CASA

Alle studentenkamers zijn inclusief:

Ervaar hoe het is om met anderen studenten van jouw leeftijd onder één dak te wonen, waar je ook kunt genieten van je eigen plek! Samen kunnen koken, naar feestjes gaan in Casa of je talent delen met anderen; het kan allemaal! Alle kamers zijn lekker groot en voorzien van alle moderne faciliteiten die een student nodig heeft: een tweepersoonsbed, giga desk, flatscreen TV, eigen badkamer, kledingkast en gratis wifi! Heb je nog vragen? Bekijk dan even onze FAQ voordat je je inschrijft!

Maak het helemaal jouw kamer

Studeer optimaal aan je giga desk

Previous slide
Next slide

Midweek

Check-in in een schone kamer op zondag en check-uit op vrijdag.

Regular

Alles wat je nodig hebt, 7 dagen per week. Tijd om je dromen waar te maken!

FACILITEITEN

Samen eten is wat veel studenten bij elkaar brengt. Eten bestellen of uiteten gaan zijn fantastisch, maar er gaat niets boven lekker thuis koken. Liefst in het gezelschap van de andere studenten natuurlijk! Daarom zijn er op elke verdieping één of twee grote keukens waar de studenten maar al te graag samenkomen. Voor een biertje, spelletje of kookgezelschap, er is altijd wel iemand te vinden in de keuken. Wat eet jij vandaag?

In de studenten lounge kun je niet alleen goed studeren, maar ook relaxen, nieuwe studenten ontmoeten, een spelletje spelen of een beerpong- of pingpong toernooi organiseren. Op twee donderdagen in de maand wordt er groots uitgepakt en gaan de voetjes van de vloer!

Mocht er iets zijn, onze receptie is 24/7 beschikbaar voor jou. Overdag kun je altijd contact opnemen met de Community Builder via de mail of door haar persoonlijk aan te spreken. De Community Builder is er altijd voor de studenten, mocht het gaan om een korte vraag, iets persoonlijks of over je verdieping, het kan allemaal!

Schone kleren maken de man en vrouw. Dat kan niet zonder te wassen! Bij Casa kun je gebruik maken van de wasmachine en droger voor slechts €3,50 per wasbeurt en €3,00 voor de droger.

Technische problemen in je kamer? Geen paniek! Geef je storing door in onze handige app en ons team zal dan z.s.m. te hulp schieten!

Als Casa bewoner kun je gebruik maken van de ondergrondse fietsenstalling in de garage. De ruimte is altijd afgesloten en is alleen toegankelijk voor bewoners.

Je zult er vast eens tegenaanlopen: zo nu en dan moet je gewoon even iets printen. Of het nu een toegangsticket is voor je lievelingsconcert of een paar PowerPoint-slides voor je studie, je kunt altijd even gebruik maken van onze kopieermachine voor een klein bedrag van €0,50 per print (A4/eenzijdig).

En jij dacht dat je geen tuin zou hebben in Amsterdam? Dan heb je geluk! Kom lekker relaxen op ons dakterras GAPP, studeren in de zon, of lekker lunchen met je vrienden, alles kan! GAPP is geopend in de lente en zomer, voor meer informatie kan je de Facebookpagina van GAPP checken!

Bestel jouw favoriete cappuccino of latte bij de coffeebar in East! Of je nu naar de uni gaat en een coffee-to-go bestelt of dat je komt studeren, je krijgt altijd 20% korting als Casa bewoner!