HOTEL BIJ ZIGGO DOME AMSTERDAM

Ben je op zoek naar hotels in de buurt van de Ziggo Dome? Het eigentijdse Hotel Casa bevindt zich op slechts 15 minuten van de Ziggo Dome.

Slaap & eet in Hotel Casa

Hotel Casa biedt comfortabele hotelkamers, gratis Wi-Fi in het hele hotel, een ondergrondse parkeergarage en tal van faciliteiten en diensten voor een aangenaam verblijf. Geniet van een heerlijk diner in Restaurant EAST voorafgaand aan je concert in de Ziggo Dome. Begin de volgende dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Hotel Casa is de ideale locatie als je je bezoek aan de Ziggo Dome wilt combineren met een overnachting in een hotel in Amsterdam Oost.

 

Route naar de Ziggo Dome

Het hotel bevindt zich op slechts 3 minuten lopen van het Amsterdam Amstel Station. De trein of metro 54 vanaf het Amstel Station brengt je in 7 minuten naar Station Bijlmer Arena. Vanaf daar is het slechts 8 minuten lopen naar de Ziggo Dome.

Altijd het beste tarief via onze website

Wens je de zekerheid van de beste prijs? Als je via de Hotel Casa website boekt, garanderen wij de laagste prijs. Mocht je op een boekingswebsite een lagere prijs tegenkomen op het moment van reserveren, neem dan contact op met het hotel en wij passen de prijs voor je aan. Maak je verblijf compleet met een concert of evenement en boek Hotel Casa in de nabijheid van de Ziggo Dome.

OUR
TREASURES

best
rate

ALWAYS THE BEST RATE

At Casa we make friends, and friends deserve nothing but the best. Our friends get €10 discount. Use code ‘FRIENDS’.