meeting room AMSTERDAM

Previous slide
Next slide

Hotel Casa biedt een uitgebreide selectie aan vergaderruimtes in Amsterdam. Als toegewijd conferentiehotel kunnen de faciliteiten bijeenkomsten tot 350 personen hosten, en alle vergaderruimtes zijn uitgerust met snelle Wi-Fi.

Bereikbaarheid voor je meeting gasten

Of je nu met de auto of het openbaar vervoer komt, de strategische locatie van Hotel Casa maakt het een handige en goed bereikbare keuze voor jouw vergadering in Amsterdam.

Het hotel ligt vlakbij de A10 snelweg en heeft een ondergrondse parkeergarage, wat betekent dat je snel en gemakkelijk toegang hebt als je met de auto komt. Als je liever met het openbaar vervoer reist, bevindt het hotel zich dicht bij station Amstel, een belangrijk transportknooppunt, waardoor je een probleemloze reis van en naar de vergaderruimte hebt.

Hotel Casa voor jouw meeting

Bij Hotel Casa heb je keuze uit veertien moderne vergaderruimtes, allemaal uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering. Deze ruimtes zijn voorzien van daglicht, modern en gebruiksvriendelijk apparatuur, en gratis wifi. Je hebt één contactpersoon voor, tijdens en na je evenement om alles soepel te laten verlopen. En als je even pauze wilt nemen, zijn er verschillende mogelijkheden. Het hotel biedt unieke ‘Break Out’-opties op de mezzanine en in de Casa Chill Corners. Ontspan met een kop koffie of organiseer een brainstormsessie op de mezzanine met uitzicht op de prachtige binnentuin. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Hieronder kun je lezen waarom anderen voor Casa hebben gekozen als hun vergaderlocatie in Amsterdam.

REVIEWS

We zijn ontzettend blij met hoe de conferentie is verlopen. We hebben veel complimenten ontvangen over de locatie: hoe aardig iedereen was, hoe lekker het eten was en hoe goed de service was. Dus onze complimenten aan jullie!

F. van Horen,

VU Amsterdam

Het evenement was zeer succesvol en de locatie heeft er nog meer aan bijgedragen. We voelden ons thuis en waren verrast door de snelle service van al het personeel, die al onze verzoeken tegemoetkwamen en onze ervaring onvergetelijk maakten.

O. Gega,

Amsterdam Career Days

Bedankt aan jou en het team voor al jullie hulp de afgelopen twee dagen. Het verliep absoluut vlekkeloos aan jullie kant, en we hebben zulke positieve feedback van de deelnemers ontvangen. We zijn echt blij met hoe het evenement is verlopen en kijken uit naar volgende week!

H. Halmari

Innovation Forum