HOTEL AMSTERDAM OOST

Zoek je meer dan alleen de gebruikelijke stadservaring? Dan is Hotel Casa, gelegen in Amsterdam Oost, de perfecte keuze. Amsterdam Oost heeft een rijke geschiedenis en zit vol met spannende en unieke plekken die wachten om ontdekt te worden. Hotel Casa ligt midden in het bruisende hart van de opkomende Eenhoorn buurt. En als het gaat om onze kamers, bieden we het comfort en de stijl die perfect aansluiten bij jouw avontuur in Amsterdam.

Wat heeft Amsterdam Oost te bieden?

In Amsterdam Oost heb je alles binnen handbereik: Amstel Station, de bruisende Wibautstraat, het levendige Amstel Business Park en de winkels langs de Middenweg en Linnaeusstraat. Maak een ontspannende wandeling langs de Amstel of de Ringdijk, of ga op een romantisch avontuur om het historische landgoed Frankendael te verkennen, een verborgen schat in het hart van Amsterdam Oost. Hotel Casa dient ook als een ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan de Ziggo Dome.

Hotel Casa in Amsterdam Oost

Hotel Casa biedt comfortabele kamers, gratis Wi-Fi toegang in het hele hotel, ondergrondse parkeergelegenheid en een breed scala aan voorzieningen en diensten om ervoor te zorgen dat je een heerlijk verblijf hebt. Huur een fiets bij het hotel en ontdek de verborgen pareltjes van Amsterdam Oost. Hotel Casa is de perfecte keuze als je op zoek bent naar ontspanning en inspiratie, met het stadscentrum op steenworp afstand.

ONZE
BLOGS

best
rate

ALWAYS THE BEST RATE

At Casa we make friends, and friends deserve nothing but the best. Our friends get €10 discount. Use code ‘FRIENDS‘.