VERGADEREN BIJ CASA

Al onze vergaderzalen zijn voorzien van:

De eerste verdieping van Casa beschikt over ultramoderne zakelijke voorzieningen die speciaal zijn ontworpen om jouw meetings en events te organiseren.

Casa heeft 14 compacte tot grote vergaderruimtes. Of je nu een brainstormsessie, training, workshop, groot congres of een meerdaags event wil organiseren, wij staan voor je klaar! We helpen je graag jouw specifieke ideeën en wensen te verwezenlijken. 

Benieuwd wat Hotel Casa precies te bieden heeft? Bekijk hier de mogelijkheden.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Boardroom

Casa beschikt over 3 compacte en toch ruime Boardrooms, allemaal met wifi, daglicht, presentatie faciliteiten, verduisteringsschermen en klimaatbeheersing. Appeltje-eitje!

Meeting room

Casa heeft 2 van deze vergaderruimtes beschikbaar. Met wifi, veel daglicht, een beamer en projectiescherm, verduisteringsschermen en klimaatbescherming. Laat de creativiteit de vrije loop! 

Extended room

Casa heeft 3 Extended rooms, met de extra ruimte die je zoekt voor jouw workshop of meeting. Met wifi, daglicht, beamer, projectiescherm, verduisteringsschermen en klimaatbescherming.

Conference room

Voor grotere gezelschappen beschikt Casa over 6 ruime multifunctionele vergaderzalen, met Wi-Fi, daglicht, beamer en projectiescherm, audiosysteem, microfoon en verduisteringsscherm.

Met een ongebruikelijke hoogte van 5 meter en de mogelijkheid om kamers te combineren, is er geen betere plek voor conferenties en evenementen. Om je gasten in te checken, geeft het extra gebruik van een conferentiebalie je evenement die extra touch.

Grote conference room

Bijna alles is mogelijk in de large conference room. Met een hoogte van 5 meter en kamerhoge ramen is deze vergaderzaal zeer licht en biedt veel flexibiliteit qua indeling. Het gebruik van een conferentiebalie geeft je evenement nét dat beetje extra.

Daarnaast is de zaal voorzien van Wi-Fi, daglicht, een beamer met projectiescherm, audiosysteem met microfoon en verduisteringsgordijnen. 

De grote conferentiezaal is de gecombineerde ruimte van onze 4 ‘reguliere’ conference rooms

packages

FULL DAY PACKAGE

Van begin tot eind – en alles daar tussenin. Aan alles wordt gedacht.

HALF DAY PACKAGE

Haal het beste uit je dag. Alles voor een mooie prijs.

CASA'S
WINNERS

een
kamer
boeken

here's whAt we offer

Klik op onderstaande knop op een aanvraag te doen en kom er snel achter hoe productief jouw meeting kan zijn!

Om een persoonlijke offerte te ontvangen voor jouw meeting of event, bel ons via  +31 (0)20 207 8083 of stuur een bericht naar meetings@hotelcasa.nl

REVIEWS

We zijn superblij met hoe de conferentie is verlopen. We hebben veel complimenten gekregen over de locatie: hoe aardig iedereen was, hoe goed het eten was en hoe goed de service was. Dus onze complimenten aan jullie!

F. van Horen,

VU Amsterdam

Het evenement was erg geslaagd en de locatie voegde er nog meer aan toe. We voelden ons thuis en waren verrast door de snelle service van al het personeel, dat aan elk verzoek dat we hadden tegemoet kwam en onze ervaring er een maakte om nooit te vergeten. 

O. Gega,

Amsterdam Career Days

Hartelijk dank aan JOU en het team voor al jullie hulp de afgelopen twee dagen. Het verliep absoluut vlekkeloos aan jullie kant en we hebben veel positieve feedback gekregen van de deelnemers. We zijn erg blij met hoe het evenement is verlopen en kijken uit naar volgende week!

H. Halmari

Innovation Forum

Offerte
aanvragen

Jouw Evenement Details

Catering

Jouw gegevens

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

CONTACT

LET'S MEET

Regelmatig een bijeenkomst organiseren bij Casa? Laat je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op om onze samenwerking te bespreken.

FAQ

GEBOUW

Kan ik restaurant EAST (exclusief) afhuren voor een borrel of feest?

Voor het exclusief afhuren van restaurant EAST kun je het beste contact opnemen met ons via meetings@hotelcasa.nl. Wij helpen je daar graag verder met je wensen!

Kan ik dakterras GAPP (exclusief) afhuren voor een borrel of feest?

Voor het exclusief afhuren van dakterras GAPP kun je het beste contact opnemen met ons via info@gapp-amsterdam.nl. Wij helpen je daar graag verder met je wensen!

Wat is de maximale capaciteit voor een bijeenkomst in Hotel Casa?

Je kunt bijeenkomsten en congressen bij ons organiseren tot maximaal 350 personen. Kijk bij de volgende vraag voor de verschillende opstellingen per ruimte.

Welke opstellingen zijn er per ruimte mogelijk?
Hoeveel vergaderzalen heeft Hotel Casa?

Hotel Casa beschikt over 14 meetingzalen. Een aantal van deze zalen is te combineren tot een of meerdere grotere ruimtes.

Beschikken alle vergaderzalen in Casa over daglicht?

Ja! Alle meetingzalen hebben daglicht met grote ramen van de grond tot aan het plafond. De grote raampartijen rondom het gebouw en de aanwezigheid van een binnentuin zorgen voor een prettige hoeveelheid daglicht, en het gevoel dat je toch een beetje buiten bent.

Kan ik parkeren bij Hotel Casa?

Ja! Je kunt parkeren in onze ondergrondse parkeergarage of in de parkeervaken aan de straat rondom het hotel. De tarieven voor onze parkeergarage zijn €4,- per uur met een maximum van €27,50 per 24 uur. Parkeren is op basis van beschikbaarheid, wij kunnen dit dus helaas niet voor je reserveren. Gelukkig zijn er meestal wel plekken vrij! Als je voertuig hoger is dan 2,1 meter dan adviseren we je om niet in de garage te parkeren. Wil je meer weten over parkeren bij Casa? Klik dan hier.

FACILITEITEN

Zijn de vergaderfaciliteiten van Hotel Casa voorzien van gratis Wi-Fi?

Jazeker, het hele hotel is voorzien van gratis en supersnelle Wi-Fi (tot 100 Mbps).

Is het mogelijk om te dineren tijdens of na een meeting of evenement?

Voor een (uitgebreid) diner kan je het best terecht in restaurant EAST op de begane grond of in ons restaurant voor groepen op de eerste verdieping. Dakterras GAPP is een borrellocatie met uitgebreide borrelhappen en daardoor niet de uitgelezen plek voor een uitgebreid diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via meetings@hotelcasa.nl.

Kan ik een flipover gebruiken tijdens mijn meeting?

Alle zalen zijn creatief ingericht met multifunctionele magnetische whiteboard wanden. Elke zaal bevat standaard één flipover. Heb je er meer nodig? Deze kun je bij ons huren. Genoeg ruimte voor creativiteit dus!

Welke typen aansluitingen zijn er in de vergaderzalen?

Het is mogelijk om een laptop of een ander device aan het scherm of de beamer aan te sluiten. Je kunt verbinden middels VGA, HDMI en ClickShare.

Is het mogelijk om hybride te vergaderen?

Ja, dat is mogelijk. Bij Casa hebben we 2 audio- en videosets beschikbaar waarmee jij een hybride vergadering kunt houden. Zo kun je digitaal gasten/collega’s uitnodigen die er fysiek niet bij kunnen zijn.

MOGELIJKHEDEN

Waar kan ik de prijzen vinden voor het organiseren van mijn evenement bij Hotel Casa?

Bij Hotel Casa werken wij met met flexibele tarieven die afhankelijk zijn van de periode en grootte van de meeting of het event. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan via deze pagina een offerte aan en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een voorstel op maat.

Wat voor soort evenementen kan ik organiseren bij Hotel Casa?

Je kunt bij ons terecht voor allerhande meetings en events. Van een kleinschalige brainstormsessie, een training, workshop, vergadering, tot een kleine of grote conferentie, of een uitgebreid meerdaags evenement. Heb je hulp nodig met het samenstellen van het perfecte programma? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Kan ik mijn huwelijk organiseren bij Hotel Casa?

Onze locatie is geschikt voor het organiseren van een gezellige receptie of borrel. Wij zijn geen officiële huwelijkslocatie, dus het is niet mogelijk om de ceremonie bij ons te voltrekken.

Kan ik een feest organiseren bij Hotel Casa?

Bij Hotel Casa zijn er verschillende ruimtes geschikt voor het organiseren van een receptie, borrel of feest. Er zijn verschillende mogelijkheden, van een borrel met achtergrondmuziek tot een feestelijke avond. Neem contact op met ons via meetings@hotelcasa.nl voor alle mogelijkheden. We helpen je graag!