5 BESTE ADE PARTIES IN 2024

Zet je dansschoenen maar klaar, want ADE 2023 nadert met rasse schreden! Van 16 tot 20 oktober is Amsterdam weer het epicentrum van elektronische muziek. Terwijl we de dagen aftellen, hebben we een lijst samengesteld van ADE-feesten die je niet mag missen. Alle 5 ADE tips worden aanbevolen door onze eigen Hotel Casa collega’s. Let’s go!

1. THE BREAKFAST CLUB TRIATHLON

“Een intieme sfeer, hoogwaardige muziek en gelijkgestemde zielen die samenkomen om echt te genieten en te dansen. Dat is de Breakfast Club-ervaring tijdens ADE.”

~ Michelle, Marketing Manager

ADE Triathlon Breakfast Club 2024

Het vierdaagse ADE van The Breakfast Club begint met een vrijdagmatinee op Plekk met diner, dans en verrassingen. Geniet zaterdag van een ontbijt bij RADION, gevolgd door een speciale b2b-set. Duik die avond in een marathonevenement met het collectief Animalia, Amenthia en Esmero. De triatlon eindigt op zondag met een high-energy slotfeest bij RADION met top dj’s en dansers.

Data & Locaties

Vrijdag 18/10 | BFC x Nachti Matinee [SOLD OUT]
Vrijdag 19/10 | RADION Saturday [SOLD OUT]
Zaterdag 19/10 | Trouble² at RASA86+BeneluxBar
Zondag 20/10 | RADION Sunday

2. INTO THE WOODS x ADE

“Into the Woods biedt gevarieerde muziek en live optredens tegen een achtergrond van gerecyclede, artistieke decoraties. Het is absoluut een van mijn favoriete festivals!”

~ Vivian, Front Office

Into the woods ADE Amsterdam

Bereid je voor op Into the Woods x ADE, dat op 18 en 19 oktober plaatsvindt op de NDSM-werf. Dit meeslepende evenement biedt een gevarieerd aanbod aan muziekpodia, voor zowel technoliefhebbers als liefhebbers van eclectische/tropische beats. Hoewel de meeste podia beschut zijn, is het een goed idee om warme kleding mee te nemen voor de buitenruimtes en gezellige kampvuren.

Het festival beslaat twee dagen in Amsterdam-Noord en heeft acht podia met meer dan 60 artiesten.

Data & Locatie

Vrijdag 18/10 | NDSM-Wharf
Zaterdag 19/10 NDSM-Wharf

3. MYSTIC GARDEN FESTIVAL

“Vorig jaar ging ik met vrienden naar dit magische evenement, en ik kan niet wachten om tijdens de editie van 2024 weer de hele nacht te dansen.”

~ Ron, Jr. Banqueting Manager

Mystic Garden Festival ADE

Mystic Garden Festival brengt een vleugje idyllische charme en een warme, gastvrije sfeer op de ADE-kalender. Dit jaar slaat Mystic Garden opnieuw de handen ineen met haar duistere zusje Dockyard Festival; industrieel v.s. sprookjesland gecombineerd in een openluchtfestival. Iedere festivalganger haalt energie uit de wereld van Mystic Garden.

Datum & Locatie

Zaterdag 19/10 | Amsterdam Havenpark

4. Loveland

“Loveland is de perfecte mix tussen house en techno in een industriële en grungy omgeving. Ik kan niet wachten om erheen te gaan!”

~ Kris, Booking Office 

Loveland ADE Amsterdam

Loveland is terug voor ADE en tovert de Mediahaven in de Amsterdamse Houthavens vier dagen lang om tot de ultieme dancebestemming. Deze veelzijdige locatie, met zalen die variëren van een 12 meter hoog plafond tot een grungy kelder, is perfect uitgerust met top-notch akoestiek en een state-of-the-art geluidssysteem. Bereid je voor op een vierdaags feest dat een ware ADE-ervaring belooft te worden.

5. Oliver Heldens

“Ik heb Oliver al twee keer live gezien en deze keer gaan we terug met een groep vrienden om ADE af te trappen. Ik heb er zin in om hem en zijn crew weer achter de decks te zien”

~ Chözang, Accounting

Oliver Heldens ADE

Melkweg is klaar om de eerste nacht van ADE 2024 in vuur en vlam te zetten met een optreden van Oliver Heldens. Bekend om zijn kenmerkende Future House sound en de krachtige techno anthems onder zijn HI-LO alias, is de Nederlandse producer terug om op 16 oktober zowel de Max als OZ zaal in te nemen. 

Datum & Locatie

Woensdag 16/10 | Melkweg

Muziek is wat ons bindt, laten we dat vieren tijdens ADE 2024.

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!