AWAY FROM THE ORDINARY MET ERICA

Maak kennis met Erica, de nieuwste Shiftleader van Restaurant East. Met haar grote glimlach en haar bereidheid om mensen te helpen en ze is niet alleen vriendelijk tegen gasten, maar ze is ook een aanwinst voor het team. Leer haar stralende energie kennen!

Laten we starten met een leuk dilemma: Of je staat de hele avond cocktails te shaken tijdens Little Friday, of je serveert elke zondag de Bottomless Sunday Brunch.

Erica: “Beide opties klinken echt geweldig! Ik hou ervan om gasten te verwelkomen, ze thuis te laten voelen bij CASA en ervoor te zorgen dat ze alle tips en informatie hebben die ze nodig hebben om van hun reis te genieten. Maar ik moet toegeven, ik ben een vroege vogel, dus je zult me waarschijnlijk eerder zien tijdens de zondagse brunch dan cocktails zien shaken!”

 

Hoe ervaar je jouw nieuwe rol in Restaurant East? 

Erica: “Ik ben zo blij met mijn nieuwe functie als shiftleader. Het betekent dat alle teamleden vertrouwen in mij hebben en dat ik een goede relatie met hen heb opgebouwd. Dat is ook een goede basis om het team te leiden. Het management heeft me veel verantwoordelijkheid gegeven, en dat vind ik fijn. Sinds ik hier ben begonnen, heb ik altijd mijn uiterste best gedaan. Ik heb hier de kans gehad om veel te groeien, zowel persoonlijk als professioneel, en ik voel me heel comfortabel in deze nieuwe rol. Communicatie is erg belangrijk, zowel met je team als met het keukenpersoneel. Het is heel belangrijk om de mensen met wie je werkt goed te kennen.”

Erica Hotel Casa Amsterdam EAST restaurant cocktails

SOCIAL PIONEERS SINCE 1957

Wat vind je belangrijk in de samenleving waar CASA zich voor heeft ingezet?

Erica: “CASA zet zich in voor het bevorderen van inclusiviteit en diversiteit, en creëert een warme omgeving waarin iedereen zich geaccepteerd en gesteund voelt. Tijdens PRIDE organiseerde CASA een initiatief via een kunstexpo, waar schilderijen van lokale kunstenaars werden tentoongesteld die draaiden om zelfexpressie, erbij horen en het vieren van diverse identiteiten.”

BRIGHT VIBES

Hoe voelt CASA aan wanneer je door de draaideuren de lobby binnenkomt?

Erica:”Vanaf het moment dat ik voor het eerst CASA binnenstapte, voelde ik meteen een connectie. Er hangt een levendige, positieve energie die je terugziet in de glimlachen van iedereen om je heen. De ruimte is goed ontworpen, met doordachte details in de inrichting, kleuren en boeken, wat het een heel gastvrije plek maakt.”

 

Wat is je favoriete plek in het hotel?

Erica:”Mijn favoriete plekken in CASA zijn waar mensen samenkomen. De lobby is geweldig wanneer het druk is met gesprekken en het plannen van reizen. Het restaurant EAST is overdag rustig met mensen die werken, en ’s avonds levendig met feestjes. Gapp, het dakterras, is het beste om te genieten van prachtige uitzichten en speciale momenten met vrienden.”

Erica Hotel Casa Amsterdam EAST restaurant cocktails

AWAY FROM THE ORDINARY

Hoe draagt jouw werk bij aan een unieke ervaring voor gasten in Hotel Casa?

Erica:”Gasten vertellen me vaak dat ik oneindige energie heb. Ik hou ervan om mensen blij te maken, positiviteit te verspreiden en ervoor te zorgen dat ze CASA met een glimlach verlaten. Dat is mijn manier om een onvergetelijke ervaring te creëren voor iedereen.”

 

Bedankt voor jouw tijd Erica! 

Erica: “Geen probleem!”

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!