CASA COFFEE CLASS – Keen Coffee

Keen Coffee Hotel Casa Coffee Class

CASA COFFEE CLASS x KEEN COFFEE

Ontdek de wereld van koffie tijdens deze koffieproeverij door middel van mindful ‘cupping’. Cupping is een gestandaardiseerde proefmethode om de diverse smaken van koffie te ontdekken. In deze Nederlandstalige workshop gaan we een stapje verder en gebruiken we alle zintuigen om de diverse smaken van koffie te ervaren.

 

OVER KEEN COFFEE

Keen Coffee is een koffiebranderij die zich volledig richt op specialty coffee! Vanaf het begin zijn ze trots lid van de Specialty Coffee Association (SCA), omdat ze altijd streven naar maximale kwaliteit van de koffie en duurzame processen in de gehele keten. Ze zijn gedreven om te blijven leren en volgen nauwlettend innovaties, ontwikkelingen en trends in koffie, smaakontwikkeling, barista tools en zetmethodes. In hun trainingen ligt de focus op het bereiden van koffie van hoge kwaliteit, rijk aan zoetheid en aciditeit.

 

OVER DE WORKSHOP

De 90 minuten durende koffieproeverij in mindful setting wordt gegeven door KEEN’s professionele barista trainer Jasper Hoving. Deelnemers worden begeleid tijdens een koffie cupping en proeven koffie terwijl ze zich focussen op hun gedachten in relatie tot de koffie die voor hun staat. Door mindful te zijn wordt de smaakzin verhoogd en ervaren deelnemers de verscheidenheid aan smaken in de koffie. Een ervaring om nooit te vergeten.

 

ALLE INFORMATIE

  • Datum: dinsdag 23 april
  • Tijd: 19:00 – 20:30
  • Plaats: Meeting ruimte in Hotel Casa
  • Teacher: Jasper van Keen Coffee
  • Extra: Gratis koffie/thee tussen 18:30 – 19:00 + carrot cake tijdens de workshop

BEKIJK
MEER EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!