GAPP x PUBQUIZ GEBROUWEN DOOR VROUWEN

Gebrouwen door vrouwen pubquiz GAPP

PUBQUIZ GEBROUWEN DOOR VROUWEN

Kom op 10 augustus om 19.00 uur naar ons dakterras GAPP voor een speciale bierquiz georganiseerd door Gebrouwen door Vrouwen. Test je bierkennis, geniet van een samengesteld menu en speel mee voor leuke prijzen. Koop je tickets via Eventbrite (zie knop) en maak deel uit van deze onvergetelijke avond vol trivia en ambachtelijk bier. Don’t miss out the fun!

Wat & waar?

  • Datum: 10 augustus 2023
  • Tijd: 19u00 – 21u00
  • Plaats: Dakterras GAPP (8ste verdieping Hotel Casa)
  • Prijs per ticket: €5

Wie zit achter Gebrouwen door Vrouwen

Gebrouwen door Vrouwen is ontstaan als hobby van twee Amsterdamse zussen, Tessel en Do de Heij. Vanaf 2013 begonnen ze thuis bier te brouwen in een 35-liter pan. Hun beste bieren worden intussen in grotere hoeveelheden geproduceerd zodat iedereen ervan kan genieten. Nu, met een team van 10 vrouwen, werken ze dagelijks aan innovatie en brengen ze nieuwe smaken en ideeën in de wereld van het brouwen.

We zijn er trots op dat we de bieren van Gebrouwen door Vrouwen serveren op ons dakterras GAPP. Daarom zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we een pubquiz met bierthema zullen organiseren, onder leiding van het getalenteerde team van Gebrouwen door Vrouwen. Doe mee met de quiz tijdens een onvergetelijke avond vol trivia en ambachtelijk bier, waarbij we je kennis testen en genieten van hun heerlijke brouwsels. Proost op een fantastische bierquiz op ons heerlijke dak!

BEKIJK
MEER EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!