Happy Oyster Hour x Int. Women’s Day

Happy Oyster Hour EAST Amsterdam Hotel Casa Oysters Amsterdam

 

Happy Oyster Hour meets International Women’s Day

CASA is een plek waar empowerment en diversiteit elke dag worden gevierd. Laten we wat extra festiviteiten toevoegen op Internationale Vrouwendag! Sluit je aan op 8 maart om zowel Internationale Vrouwendag als Happy Oyster Hour te vieren!

 

In samenwerking met Koester je Oester en Plural Pleasure, is het een avond om te genieten van oesters terwijl we vrouwen vieren. Er is geen druk – alleen een kans om te genieten, te leren en geïnspireerd weg te gaan. Geniet van de perfecte combinatie van oesters en de geest van Internationale Vrouwendag.

 

OVERZICHT VAN HET EVENT

 
  • Oesterstand: Happy Oyster Hour is een maandelijks evenement in EAST, maar deze keer verdubbelen we het plezier voor Internationale Vrouwendag. We bieden niet één, maar twee soorten oesters aan. Net zoals geen twee oesters hetzelfde zijn, zijn ook de ervaringen van vrouwen dat niet. Je kunt zowel een klassieke oester als een Rockefeller-oester proeven.

 

  • Quiz over de vrouwelijke anatomie en oesters: Doe mee aan de pret en educatie met onze mini quiz, gebracht door Koester je Oester! Geen druk – de vragen worden verstrekt op een papier om op je eigen tempo tijdens de avond van te genieten. Het is een perfecte activiteit om te doen tussen het slurpen van oesters door. De winnaar wordt om 20:30 uur geselecteerd en ontvangt fantastische merchandise van Koester je Oester!
  • ‘Plural Pleasure’ Stand: Tijdens Happy Oyster Hour zal Plural Pleasure een stand hebben in EAST. Ze bieden gespecialiseerde seksspeeltjes (genoemd naar vrouwelijke pioniers!) om het plezier van vrouwen te verbeteren en hen in staat te stellen hun seksualiteit te omarmen zonder schaamte. Door hun toewijding aan inclusiviteit en steun voor de gezondheid van vrouwen, sluit Plural Pleasure aan bij de viering van vrouwenrechten en empowerment.

 

  • ‘Koester je Oester’ Merchandise Stand: Het team van Koester je Oester zal tijdens het evenement hun merchandise tentoonstellen. Ze zullen voor het EERST ook hun parelkettingen verkopen onder de naam Parelpracht, een merk dat nog niet openbaar is aangekondigd.

 

  • Live music:Natuurlijk zullen er tijdens het evenement live DJ-deuntjes zijn en heerlijke drankjes om van te genieten. See you in EAST!

 

Vergeet niet om een reservering te maken via onze website, zodat je verzekerd bent van een geweldige plek in EAST. https://hotelcasa.nl/east/

 
 
Private parties at Restaurant EAST

BEKIJK
MEER EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!