Ice Bath Workshop on Rooftop GAPP

Ice bath event GAPP rooftop

 

IJsbad workshop op het dakterras 

Klaar om de magie van de Wim Hof Methode te ervaren? Doe mee met de ijsbad workshop op het adembenemende dakterras GAPP. Onder begeleiding van Movement Amsterdam ontdek je de drie pijlers van deze methode: ademhaling, koude training en toewijding. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring waarbij je lichaam en geest worden geoptimaliseerd door koude en door zuurstof. Ga samen met ons op zaterdag 22 juni deze uitdaging aan!

 

Wat je kunt verwachten

Het programma begint met een informatieve introductie, gevolgd door een ademhalingssessie en de mogelijkheid om deel te nemen aan een ijsbad. Je krijgt een uitgebreid begrip van de drie pijlers van de Wim Hof Methode en leert praktische technieken om de methode in je dagelijks leven te integreren.

 

Voorbereiding

Voor degenen die niet vaak bloot worden gesteld aan kou, raden we aan om geleidelijk koude douches te nemen in de dagen voorafgaand aan het evenement. Dit helpt je om langzaam te wennen aan de kou en de ervaring ervan te omarmen. Deelnemers dienen daarbij een basisniveau van gezondheid te hebben. Zwangere vrouwen en mensen met epilepsie wordt aangeraden om niet deel te nemen. Indien je pre-existente hart- of vaatziekten hebt of andere belangrijke gezondheidsproblemen, is het van cruciaal belang om voorafgaand aan het starten van de Wim Hof Methode een medische professional te raadplegen.

 

Deelnemers

De workshop is zorgvuldig ontworpen met een beperkt aantal deelnemers (20), waardoor er persoonlijke aandacht en op maat gemaakte feedback geboden kan worden. Of je nu je mentale en fysieke prestaties wilt verbeteren, symptomen van bepaalde aandoeningen wilt verlichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de Wim Hof Methode, dit evenement is voor iedereen bedoeld.

 

Overzicht

 

Houd er rekening mee dat ticket aankopen niet worden terugbetaald, gezien Hotel Casa op non-profitbasis opereert om aan haar community te bouwen.

BEKIJK
MEER EVENTS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!