5 ADE TIPS
BY OUR CASA COLLEAGUES

Zet je dansschoenen maar klaar, want ADE 2023 nadert met rasse schreden! Van 18 tot 22 oktober is Amsterdam weer het epicentrum van elektronische muziek. Terwijl we de dagen aftellen, hebben we een lijst samengesteld van ADE-feesten die je niet mag missen. Alle 5 ADE tips worden aanbevolen door onze eigen Hotel Casa collega’s. Laten we ons onderdompelen in de ADE spanning!

1. THE BREAKFAST CLUB MARATHON

“Een intieme sfeer, hoogwaardige muziek en gelijkgestemde zielen die samenkomen om echt te genieten en te dansen. Dat is de Breakfast Club-ervaring tijdens ADE.”

~ Michelle, Marketing Manager

Maak je klaar voor een onvergetelijke reis tijdens ADE Marathon 2023, georganiseerd door The Breakfast Club. Ze nemen je mee op een muzikale odyssee met vier feesten die worden aangedreven door een indrukwekkende line-up van 32 artiesten, verspreid over diverse locaties. Elke ochtend begint met een heerlijk ontbijt, en dan is het tijd om je uithoudingsvermogen te testen tijdens deze muzikale marathon. De kers op de taart wacht op degenen die op zondagavond de finish halen tijdens een mysterieus ADE-slotevenement, omringd door zowel vertrouwde gezichten als nieuwe vrienden. Dus terwijl The Breakfast Club hun dansschoenen aantrekt, maak je klaar voor een adembenemende ADE-ervaring zoals je die nog nooit hebt beleefd!

Data & Locaties

Zaterdag 21/10 (8AM – 6PM): The Other Side

Zaterdag 21/10 (6PM – 5AM): Toekomstmuziek

Zondag 22/10 (8AM- 6PM): Radion

Zondag 22/10 (6PM – 7AM): Secret Location

2. INTO THE WOODS x ADE

“Samenkomen met de menigte bij Into the Woods staat gelijk aan een onderdompeling in een fantastische sfeer, knusse kampvuren, en de ideale mix van binnen- en buitenervaringen, dit alles op het legendarische NDSM-terrein.”

~ Isis, Manager on Duty 

Into The Woods ADE 2023 Hotel Casa

Maak je klaar voor Into the Woods x ADE, dat op 20 en 21 oktober neerstrijkt op de NDSM-werf in Amsterdam. Dit event biedt een eclectisch scala aan muziekpodia, zowel voor techno-aficionado’s als liefhebbers van exotische en tropische beats. Hoewel de meeste podia overdekt zijn, is het een slim idee om warme kleding mee te nemen voor de buitenruimtes, waar knusse kampvuren branden.

Maar er is meer dan alleen muziek! Laat je zintuigen prikkelen door betoverende vuurshows van Compagnie Doedel en live schilderspektakels. Dwaal door het festivalterrein, waag je aan een vrolijke rit op de grillige, dierlijk gevormde wielen, of snuffel rond op de markt op zoek naar je perfecte festivaloutfit. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Data & Locatie

Vrijdag 20/10 (12PM – 11PM): NDSM Wharf

Zaterdag 21/10 (12PM – 11PM): NDSM Wharf

3. MYSTIC GARDEN FESTIVAL

“Dit festival is nieuw voor mij, maar ik vind het fijn om steeds nieuwe dingen te ontdekken. Ik ga er heen met vrienden die er eerder zijn geweest en het fantastisch vonden”

~ Ron, Jr. Banqueting Manager

Mystic Garden ADE

Mystic Garden Festival brengt een vleugje idyllische charme en een warme, gastvrije sfeer op de ADE-kalender (Amsterdam Dance Event). Elke festivalganger haalt op zijn eigen unieke manier energie uit de wereld van Mystic Garden. Of je nu danst op pulserende technobeats in Terminal One of verdwaalt tussen de betoverende, met kunst verlichte bossen, er is voor iedereen wel iets te beleven. Het is een magische ontsnapping waar bezoekers hun eigen weg naar magie en plezier kunnen vinden te midden van het gevarieerde aanbod van het festival.

Datum & Locatie

Zaterdag 21/10 (12PM – 11PM): Havenpark 

4. SlapFunk x Shelter x ADE

“Slapfunk is de definitie van goede muziek en no-nonsense vibes. Ik hou ervan dat dit evenement meer lowkey is dan andere grote evenementen tijdens ADE.”

~ Eva, Jr. Marketeer

Slapfunk ADE

Tijdens ADE staat Slapfunk op het punt om vier onvergetelijke evenementen neer te zetten die de ware essentie van hun muzikale passie belichamen. Van YellowHouse en Shelter tot Loft en Levenslang, hun ADE-evenementen beloven een hoogtepunt te zijn van een decennium aan passie en toewijding. Dus als je op zoek bent naar een ervaring die niet alleen draait om muziek, maar ook om een unieke attitude, dan zijn Slapfunk’s evenementen tijdens ADE een must om bij te wonen. Ze beloven je zintuigen te prikkelen en je te laten grooven tot in de vroege uurtjes. Het is een kans om de aanstekelijke energie te ervaren die Slapfunk tot een prominente naam in de underground muziekscene heeft gemaakt.

Data & Locaties

Vrijdag 20/10 (5PM – 10PM): YellowHouse

Vrijdag 20/10 (11PM – 7AM): Shelter 

Zaterdag 21/10 (6.30AM – 4PM): Loft 

Zaterdag 21/10 (23.59pM – 8AM): Levenslang 

5. House of Love by FOLAMOUR

“Ik kijk ernaar uit om met mijn vriendengroep te dansen op de ultieme mix van disco en house grooves tijdens Folamour ADE.”

~ Tjerk, Sales Executive Meetings & Events

House of Love 2023 ADE

House of Love by Folamour is een langverwacht evenement tijdens de ADE marathonweek in oktober. Het wordt gehost door Folamour’s label en belooft een unieke en veilige muziekervaring te bieden aan zijn gepassioneerde fanbase. De avond vindt plaats in de NDSM Warehouse tijdens DGTL en bevat opzwepende sets van Jayda G en David Vunk, gevolgd door een boeiend optreden van Gerd Janson, bekend om zijn eclectische mix van sombere house en buitenlandse juweeltjes. Vroeg komen is essentieel om volledig op te gaan in de magie van dit evenement, want de line-up wordt buitengewoon.

Datum & Locatie

Vrijdag 20/10: NDSM Warehouse 

Nu ADE 2023 in zicht is, hebben we de 5 belangrijkste ADE-tips voor je verzameld, zodat je een geweldige week vol muziek, kunst en cultuur kunt beleven. Van opzwepende dansvloeren tot inspirerende showcases, deze evenementen vormen de kern van ADE. Geniet van Amsterdam Dance Event!

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!