AWAY FROM THE ORDINARY WITH BORIS

Maak kennis met Boris, al bijna 5 jaar werkzaam bij Hotel Casa. Hij is begonnen als stagiair tijdens zijn studie in de hospitality en inmiddels doorgegroeid in de rol van Supervisor Meeting en Operations, waar hij de wensen van CASA’s zakelijke klanten vervult. Door zijn ervaring in alle operationele afdelingen heeft Boris brede vaardigheden om dagelijks toe te passen. Let’s get Away from the Ordinary met Boris.

Laten we beginnen met een leuk dilemma: elke dag zijn ofwel alle kleine vergaderruimtes geboekt of zijn er 350 gasten in de grootste vergaderruimte?

Boris: “Mijn keuze zou direct uitgaan naar het dagelijks hosten van 350 gasten in de grootste vergaderruimte. Hoewel dit aantal op het eerste gezicht veel lijkt, is het eigenlijk efficiënter om slechts één contactpersoon te hebben voor alle verzoeken op die dag. Wanneer alle kleine vergaderruimtes bezet zijn, zijn er natuurlijk veel meer wensen. Hoewel dat ook fijn werken is, vergt het meer energie. Dus, hoewel het managen van 350 gasten op het eerste gezicht uitdagend lijkt, is het absoluut mijn voorkeursoptie.”

SOCIAL PIONEERS SINCE 1957

Welk sociaal aspect waar CASA zich voor inzet vind jij belangrijk?

Boris: “Ik denk meteen aan het feit dat CASA betaalbare studentenhuisvesting biedt van oktober tot eind mei. Als jong persoon kan ik me de opwinding voorstellen om hier tijdens de universiteitsjaren te kunnen wonen. In de uitdagende huizenmarkt van vandaag is het fijn dat er een warme en betaalbare plek is voor 360 studenten in Amsterdam. De verscheidenheid aan activiteiten bij CASA, van danslessen tot kickboksen, maakt het hotel tot een levendige en bruisende plek. De studenten zijn op 31 mei uitgetrokken uit hun kamers, maar de studenten die werkzaam zijn in CASA blijven de hele zomer in het hotel.”

BRIGHT VIBES

Welk gevoel geeft CASA jou als je door de draaideuren van het hotel loopt?

“Ik kom meestal via de achterkant binnen,” lacht Boris. “CASA voelt gewoon erg goed aan met het moderne en kleurrijke interieur. Wat me nog meer aanspreekt, is wanneer ik hoor hoe gasten Hotel Casa spontaan beschrijven. Hun verraste gezichten met een ‘wow’-expressie zeggen alles voor mij. Ik hoor vaak een compliment over hoe veel licht er binnen valt in het hotel en hoe goed dat voelt.” 

Wat is jouw favoriete plek in het hotel?

Boris: “Gezien ik meestal te vinden ben in de meeting rooms, zou ik zeggen dat mijn favoriete plek in het hotel de eerste verdieping is. Op deze verdieping verwelkomen we dagelijks diverse groepen. Bovendien bevindt zich op deze verdieping ook de mezzanine, waar ik het geweldig vind om de levendigheid te zien van mensen die hier werken of studeren.”


First Floor Hotel Casa

AWAY FROM THE ORDINARY

Hoe draagt jouw baan bij aan het creëren van unieke momenten voor de gasten in Hotel Casa?

Boris: “Het team waar ik in werk, MEOPS (Meetings & Event Operations), doet er alles aan om ervoor te zorgen dat onze zakelijke gasten met een glimlach vertrekken. Met zo’n prachtige locatie en de kans om geweldige groepen te verwelkomen, voegen we met onze gastvrijheid echt iets extra’s toe. Ik ben altijd bereid om ’the extra mile’ te gaan voor onze gasten.”

Bedankt voor je tijd Boris!

Boris: “Natuurlijk!”

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!