AWAY FROM THE ORDINARY MET
HR WONDER ANKE

Meet Anke! Met meer dan 3 jaar ervaring in Hotel Casa kent ze het hotel door en door. Begonnen als stagiaire, nam Anke al snel de uitdaging aan om de Manager on Duty te zijn en de leiding te nemen over de dagelijkse gang van zaken in het hotel. Ze maakte vervolgens een naadloze overgang naar de HR-afdeling, waar ze nu al anderhalf jaar schittert. Let’s get to know her!

Laten we starten met een leuk dilemma: Elke dag een sollicitatiegesprek of iedere week een stagemarkt bezoeken?

Anke: “Ik denk dat ik zou kiezen voor elke dag een sollicitatiegesprek. Sollicitatiebeurzen zijn geweldig, maar ze vergen veel voorbereiding en reistijd. Ik vind het erg leuk om met mensen te praten en nieuwe mensen te leren kennen. Sollicitatiegesprekken zijn daarbij leuk omdat ze de routine van administratieve taken doorbreken. Bovendien zou het voeren van dagelijkse sollicitatiegesprekken ervoor zorgen dat we voortdurend interessante kandidaten vol ‘Bright Vibes’ aantrekken om bij CASA te komen werken!”

SOCIAL PIONEERS SINCE 1957

Wat vind jij belangrijk in de samenleving waar CASA zich voor inzet?

Anke: “Ik denk meteen aan JINC. Het is een organisatie die kinderen uit minder bevoorrechte omgevingen helpt door ze kennis te laten maken met diverse carrièrepaden. Bij Hotel Casa werken we samen met JINC door het geven van sollicitatietrainingen en taalcursussen. Deze initiatieven bieden inzicht in verschillende banen en taken binnen de horeca. Het is een wederzijds voordelige samenwerking waarbij we de missie van JINC kunnen ondersteunen, en intussen mensen met talent kunnen leren kennen om eventueel te betrekken in CASA’s team.”

BRIGHT VIBES

Hoe voelt CASA voor je als je door de draaideuren de lobby inloopt?

Anke: “Het is best grappig, want ik stel deze vraag ook tijdens sollicitatiegesprekken. CASA voelt alsof je een warm bad binnenloopt. Bij mijn eigen sollicitatiegesprek werd ik zo fijn ontvangen en dat doen de collega’s van de Front Office nog steeds. Het voelt een beetje als thuiskomen.”

Wat is jouw favoriete plek in het hotel?

Anke: “Ik kies meteen voor ons dakterras GAPP. Daar hangt altijd zo’n heerlijk relaxte vibe! Ik denk meteen aan gezellige samenzijn met collega’s om de dag af te sluiten, of om onze successen te vieren. Het is gewoon dé plek waar we samen willen zijn!”


Anke Hotel Casa

AWAY FROM THE ORDINARY

Hoe draagt jouw job bij aan het feit dat gasten een unieke ervaring hebben in Hotel Casa?

Anke:  “Een van de grootste verantwoordelijkheden van HR is ervoor zorgen dat we de juiste collega’s aannemen. Wij zijn CASA’s filter om te zien of mensen overeenkomen met de kernwaarden van het hotel en of zij in zich hebben wat wij willen dat Hotel Casa vertegenwoordigt. We proberen erachter te komen of ze ‘Bright Vibes’ en een passie voor gastvrijheid hebben.”

Bedankt voor je tijd Anke!

Anke: “Geen probleem, fijn dat ik hieraan kon meewerken!”

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!