DUURZAAM KOFFIEDRINKEN MET DE BILLIE CUP

Nu in onze coffeebar: de Billie Cup. Deze herbruikbare coffee-to-go-cup is de duurzame vervanger van de papieren bekertjes en is keer op keer te gebruiken voor jouw bakje koffie in EAST. Lees snel verder voor meer over de Billie Cup.

Wat is de Billie Cup?

De Billie Cup is de herbruikbare beker perfect voor onderweg! Wereldwijd zijn we gek op to-go en daar komen flink wat papieren wegwerpcups bij kijken. Billie, in tegenstelling, is herbruikbaar, vaatwasser bestendig en beschikbaar in 3 verschillende maten. Zo heb jij voor elk drankje de juiste beker in handen.

Our barista Jacko using Billie Cup

Hoe werkt de Billie Cup?

Wanneer je jouw drankje to-go bestelt bij onze coffeebar in EAST, geef je bij onze barista’s aan dat je hem met een Billie Cup wilt meenemen. Je betaalt €1 borg welke je weer terugkrijgt wanneer je Billie weer inlevert. Wij wassen hem af en zo begint de duurzame cirkel opnieuw. Je kunt Billie natuurlijk ook (langer) houden en hem meenemen naar EAST wanneer je koffie bestelt. Zo krijg je als beloning een extra €0,10 korting op je drankje. Als je graag met een dekseltje drinkt, schaf je deze aan voor €1 zodat je hem zelf kunt hergebruiken. De deksels passen op elk formaat beker.

Billie feitjes 

  • Strong and unbreakable
  • 100% recyclable
  • Lasts for years
  • Return it at any time and get €1 deposit back
  • Food-safe and doesn’t give off any taste
  • No BPA (a chemical commonly found in plastics)
  • No harmful substances
  • Made in France

Circulaire en duurzame koffiebeker

Wereldwijd zijn we gek op to-go wegwerpbekers. En deze papier- en kartonindustrie kost ons jaarlijks 4 miljard bomen. Bomen die we goed kunnen gebruiken om de lucht te zuiveren. En dan hebben we het nog niet eens over het water, transport en de energie die nodig zijn voor de bekers. Met de Billie ben je lekker bezig! Want Billie gaat jarenlang mee in het circulaire systeem. Aan het eind van hun leven worden de bekers teruggenomen naar het hoofdkwartier en gerecycled tot nieuwe Billie’s!

Billie Cup latte art Coffee in the Billie Cup

De Billie Cup locaties

Restaurant EAST – en daarmee Hotel Casa – is één van de Billie Cup-locaties in Amsterdam. Je haalt dus ook op andere plekken voordeel uit je herbruikbare koffiebeker. Handig wanneer je zomaar een Billie Cup locatie tegen het lijf loopt. Op dit moment vind je de cup op meer dan 35 plekken in Nederland en ook België en Frankrijk zijn fan! Samen strijden we tegen de wegwerpcultuur.

Zin in koffie gekregen? Kom gezellig langs bij EAST en bestel jouw cappuccino, latte of slow filter in de Billie Cup. Heb je toch nog een vraag over het gebruik van de Billie Cup? Laat het onze barista’s bij de coffeebar weten!

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!