Coronavirus

Dank je wel voor je keuze voor Hotel Casa Amsterdam!

Ondanks dat het soms anders voelt, is het coronavirus helaas nog steeds aanwezig. Hier vertellen we je welke maatregelen we binnen het hotel nemen om de verspreiding van het virus te minimaliseren. We volgen de adviezen vanuit de overheid en het RIVM op de voet.


Huidige situatie in Nederland

Ons managementteam houdt nieuwe ontwikkelingen in de gaten en wij volgen daarbij de adviezen van de GGD en het RIVM op.

De basisregels zijn:

  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Was regelmatig je handen met water en zeep.
  • Heb je last van corona symptomen? Laat je dan testen en blijf thuis in het geval van een positief testresultaat.

Algemene operationele maatregelen

Naast dat Hotel Casa de adviezen van bovenstaande organisaties opvolgt, hebben wij overige operationele maatregelen getroffen:

  • Medewerkers met corona gerelateerde symptomen mogen zich pas weer op de werkvloer begeven, nadat uit een negatieve PCR test is gebleken dat zij geen besmettingsrisico (meer) vormen.

Vragen of meer informatie

We hopen dat we je voor nu voldoende hebben geïnformeerd. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of graag je zorgen of suggesties met ons willen delen, dan kun je ons bereiken via mod@hotelcasa.nl of +31 20 665 1171


Een positieve noot…

Tijdens een crisis worden we vaak vindingrijk en zien we mogelijkheden die we voorheen niet zagen. Daarom delen we graag een paar positieve resultaten die deze ongebruikelijke tijden ons hebben gebracht.

Niet naar het buitenland kunnen reizen maakte ons creatief en zorgde ervoor dat we onze eigen omgeving weer gingen waarderen. Dicht bij huis blijven is hét helemaal! Daarom vinden we het leuk om jou een leuke deal te kunnen bieden.

Hoe fijn zou het zijn om werk gedaan te krijgen zonder gestoord te worden door je kinderen, je huisgenoten of een verbouwing bij de buren? Daarom bieden we nog steeds flexwerkplekken aan alle workaholics die geen rustige plek hebben om te werken. 

In de 65 jaar van ons bestaan is het maar 2 keer eerder gebeurd … Studenten die tijdens de zomer in Casa wonen! Normaal gesproken is de zomerperiode de tijd waarin we inkomsten genereren om het hele academiejaar betaalbare studentenwoningen te kunnen blijven bieden. In 2020 en 2021 was het echter anders en speciaal. En zo hoefden wij onze geliefde studenten niet te missen!

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!