Coronavirus

Dank je wel voor je keuze voor Hotel Casa Amsterdam!
We informeren je graag over alle maatregelen die we binnen het hotel nemen om de verspreiding van COVID-19 te minimaliseren. We begrijpen en delen je zorgen om het coronavirus en daarom volgen wij de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM op de voet.

Huidige situatie in Nederland
Het managementteam van Hotel Casa houdt nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het virus continu in de gaten en wij volgen adviezen van de GGD en het RIVM op. Meer informatie vind je op de website van de Rijksoverheid. De basisregels zijn:
  • Hoest en nies in je elleboog en was regelmatig je handen met water en zeep.
  • Heb je last van corona symptomen? Laat je dan testen en ga in isolatie in het geval van een positief testresultaat.

Algemene operationele maatregelen
Naast dat Hotel Casa de adviezen van bovenstaande organisaties opvolgt, hebben wij overige operationele maatregelen getroffen:
  • Medewerkers met corona gerelateerde symptomen mogen zich pas weer op de werkvloer begeven, nadat uit een negatieve PCR test is gebleken dat zij geen besmettingsrisico (meer) vormen.

Boekingen en annuleringen
In deze moeilijke tijden begrijpen we dat plannen veranderen. Neem daarom alsjeblieft contact op met ons reserveringsteam, zodat we kunnen kijken hoe we je het best kunnen helpen met je boeking: info@hotelcasa.nl.

Vragen of meer informatie
We hopen dat we je voor nu voldoende hebben geïnformeerd. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie of graag je zorgen of suggesties met ons willen delen, dan kun je ons bereiken via mod@hotelcasa.nl of +31 20 665 1171. Ondanks al het bovenstaande, hopen vooral dat jij en jouw familie veilig en gezond zijn en kijken we uit om je alsnog snel bij ons te mogen verwelkomen!

Een positieve noot…
Ondanks dat een pandemie zeker geen pretje is, zegt men ook “verspil nooit een goede crisis”. Tijdens een crisis worden we vaak vindingrijk en zien we mogelijkheden die we voorheen niet zagen. Daarom delen we graag een paar positieve resultaten die deze ongebruikelijke tijden ons hebben gebracht.
Naar verre exotische bestemmingen reizen kan in deze onzekere tijden een beetje riskant zijn. Maar de lokale bevolking wil nog steeds verkennen en ontspannen. Mogelijk in je eigen woonplaats, maar ook naar een andere stad als je niet in onze hoofdstad woont. Dicht bij huis blijven is hét helemaal! Daarom kun je op onze website altijd een paar mooie aanbiedingen vinden. Spoiler: ze bevatten korting op fietsverhuur en parkeren… Klik hier voor ons aanbod.
Hoe fijn zou het zijn om werk gedaan te krijgen zonder gestoord te worden door je kinderen, je huisgenoten of een verbouwing bij de buren? Dat moet voordethuiswerkers.nl hebben gedacht. We hebben een samenwerking opgezet voor alle workaholics zonder een rustige plek om te werken. Een van onze creatieve vergaderruimtes is jouw kantoor voor de dag!
In de 65 jaar van ons bestaan is het maar 2 keer eerder gebeurd … Studenten die tijdens de zomer in Casa wonen! Het lijkt misschien een beetje ironisch voor een hotel dat tijdens het academiejaar 360 studenten huisvest. Normaal gesproken is onze zomerperiode het moment waarop we inkomsten genereren om het hele academiejaar betaalbare studentenwoningen te kunnen blijven bieden. In 2020 en 2021 was het echter anders. En speciaal. En zo hoefden wij onze geliefde studenten niet te missen!

Choose language.

BEST DEAL
BEST DEAL

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

CASA

Hi Casa Team, I would love to share my feedback to help you praise and improve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ig-2

Hotelcasa_amsterdam
East_amsterdam