HOTELDEBOTEL - BAS & THOMAS

Ontmoet Bas en Thomas, twee onafscheidelijke vrienden die elkaar al kenden voordat ze in CASA gingen wonen. Ze reageerden meteen op de oproep voor de Valentijnspecial, hoewel ze geen romantisch stel vormen. In plaats daarvan noemen ze zichzelf de ‘Best Bros’. Hun vriendschap begon op de UvA, waar ze elkaar leerden kennen en al grappend noemen ze het ‘liefde op het eerste gezicht’.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

We leerden elkaar kennen tijdens onze pre-masterstudies, en nu volgen we samen onze masteropleiding,” vertellen ze. “Beiden in CASA wonen maakt het werken aan projecten veel makkelijker,” zeggen ze lachend. Bas stond al een tijdje op de wachtlijst voor een plek in CASA, terwijl Thomas sneller toegang kreeg vanwege zijn baan in het banketteam van het hotel. “Het hebben van een studentenbaan heeft zeker voordelen in CASA,” zegt Thomas met een glimlach.

Bas en Thomas Hoteldebotel Valentine

Samen in CASA wonen leidt wellicht tot leuke verhalen?

Bas: “Ja zo hebben we beiden onze snor eens laten groeien tijdens Movember. Movember is een jaarlijks terugkerend evenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en de gezondheid van de man meer in het algemeen.”

Thomas: “Ja, dat was dezelfde maand dat ik introk in CASA, dus we hebben een feestje in het hotel gekoppeld aan de inzamelingsactie voor Movember. Het grappige is dat we zelf €200 euro aan kosten hebben gemaakt het feestje, en maar €80 ophaalden voor Movember.”

DATE ACTIVITEITEN & TIPS

Wat is jullie favoriete plek in CASA?

Thomas: “Ik denk eigenlijk jouw kamer Bas. Altijd als ik iemand een rondleiding geef in CASA, dan moét ik gewoon langs Bas zijn kamer. Dat heeft al tot hilarische situaties geleid. Van Bas onder de douche tot ik die om 2u ’s nachts aan zijn deur stond”.

Bas: “Maar ik doe wel altijd open (lacht)”

 

Wat is de leukste activiteit die jullie als Best Bros al hebben ondernomen?

Thomas: “Alles is leuk met elkaar”

Bas: “We zijn ook al twee keer op dubbeldate geweest en dat was wel grappig. We gingen eens salsadansen en dat was heel spontaan”

Thomas: “We gaan ook elke dag samen naar de gym op de Wibautstraat”

Wat is jullie ultieme tip voor een date in Amsterdam?

Bas: “Dan heb ik echt een goeie, geitenyoga in het Amsterdamse bos! Dat is zo grappig. Die geiten lopen wat langs en over je heen. Helemaal aan te raden”

Dank voor jullie tijd, Best Bros

You’re welcome!

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!