HOTELDEBOTEL - FABIÁN & EVA​

Meet Fabián & Eva: twee internationale tortelduifjes die samenwonen in het enige appartement van Hotel Casa. Nadat ze elkaar twee jaar geleden hebben ontmoet, wisten ze meteen dat het goed zat. Ontdek hun verhaal in deze blog.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Eva: “In een gebouw in dezelfde straat als CASA! Ik ontmoette hem en vroeg meteen om iets te gaan drinken. Uiteindelijk dronken we het in zijn kamer.” (lacht)

Fabián: “Ja haha, en toen ontdekten we dat we dezelfde studie volgen.”

Eva: “De rest is geschiedenis, en nu wonen we in het CASA-appartement in dezelfde straat waar we elkaar hebben ontmoet.”

Fabian&Eva-HotelCasa2

We zien hier zoveel verschillende reisgerelateerde items; reizen jullie vaak?

Eva: “Mijn ouders zijn Spaans en Frans, en om het nog ingewikkelder te maken, hebben we in veel verschillende landen gewoond.” (lacht)

Fabián: “Ik kom oorspronkelijk uit Costa Rica. Toen ik het land verliet, gaf mijn oma me de grootste vlag die ze kon vinden. Samen met mijn I LOVE COSTA RICA mok ben ik wandelende propaganda voor Costa Rica” (lacht)

Eva: “Op dit moment kijken we ernaar uit om misschien naar Barcelona te verhuizen, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Ik probeer toegelaten te worden tot de musicalopleiding aan het Institute of the Arts in Barcelona. Ik doe nu audities, maar ze zijn erg streng, dus laten we hopen!”

Fabián: “Ik wil een master doen in Politieke Duurzaamheid. Barcelona is zo’n gave stad om in te wonen, we kijken er naar uit!”

DATE ACTIVITEITEN & TIPS

Wat is jullie ultieme tip voor een date in de stad?

Eva: “Fabián gaf me tickets for Bar Rouge als cadeautje voor Kerstmis. Het is een Parijse, cabaretachtige plek met een donkere en rode setting. Het was absoluut geweldig om daar te zijn. Het is een beetje duur, maar het eten is fantastisch en eerlijk gezegd een van de beste dates die we hebben gehad.”

Fabián: “Het is echt geweldig, maar ik zou zeggen dat een date in een park zoals het Oosterpark tijdens de zomer ook een geweldige tip is.”

Eva: “Parken zijn eigenlijk zo’n goede tip, het is zo fijn als de zon schijnt! Helaas is dat maar 2 maanden per jaar.” (lacht)

 
Fabian&Eva-HotelCasa

Bedankt voor de tips en jullie tijd!

Fabián& Eva: “Graag gedaan!”

ONZE
BLOGS

Choose language.

Reserve today and receive 10 € discount on your stay
*Not in combination with other offers

Reserve today and receive €10 discount on your stay

*Not in combination with other offers

Reserveer vandaag en ontvang €10 korting op uw verblijf.

*Niet in combinatie met andere deals

Reserveer je parkeerplaats bij Hotel Casa Amsterdam

CASA

Hallo Casa, ik wil graag mijn feedback over mijn verblijf met jullie delen!